Sven Ingvars – En liten bit av Värmland

Karta över Värmland. Text i bild: Sven Ingvars - En liten bit av Värmland

Fredag 11/11 2022 , kl. 19:30 - 21:30

Pris: 655 kr Köp
Pris: 655 kr
Sven Ingvars låtskatt är enorm!

"En liten eller stor bit av Värmland eller Sverige, det låter jag andra avgöra, men det beskriver på sätt och vis precis vad vi är, vi är sprungna ur den värmländska myllan och det varken ska eller vill vi tvätta bort. Allt det vi är, allt vi har varit ska rymmas i det vi gör nu. Ett jubileum ser jag som en sorts summering av den energi, kärlek, själ och hjärta alla tidigare medlemmar i bandet bidragit med, jag tror att det är det som gör att vi vibrerar än idag och således lever vidare” säger Oscar Magnusson, frontfigur i bandet sedan 2017. 

Sven Ingvars låtskatt är enorm, och kanske är det variationen, det musikaliskt genreöverskridande som gjort att så många från olika generationer tagit till sig just musiken och den genuina spelglädjen bandet besitter.

Sven Ingvars har alltid gått sin egen väg, raka som krokiga, och samlat intryck från sin samtid och skapat något alldeles eget och unikt av det. Inför denna turné är en skattkista öppnad, innehållande historia, musik, rekord, floppar och tankar från 50-tal till 2020-tal. Ett helt liv i musikens tjänst.  

 

Föreställningens längd: 2tim, ingen paus

Ledsagare fri entré, men biljett behöver bokas.

Handsprit kommer att finnas i entrén.

Stanna hemma vid minsta sjukdomssymtom, även lindriga.

Kontakt

Arrangör: Lifeline Entertainment

Plats: Culturum

Kommande datum

  • Fredag 11/11 2022
    19:30 - 21:30