Swedish Beachtour

SBT

Fredag 11/08 2023

Pris: 0
Pris: 0
Swedish Beach Tour är en nationell turné som varje sommar besöker städer samt sommardestinationer. Sveriges bästa beachspelare är på plats i Nyköping.

Livsstilen Swedish Beach Tour består av så mycket mer än livesportupplevelsen. En stor del av tourens dragningskraft ligger i beach- och sommarkulturen. Beachvolleyn har attraktionskraften och trendigheten från sol, bad, musik och unga människor samtidigt som idrotten är krävande, seriös och ren från våld, droger och dopning. Matcherna spelas på tillfälligt uppbyggda arenor som innehåller såväl läktare som sponsorby och servering där vi tillsammans med våra sponsorer strävar efter att skapa en häftig atmosfär.

Swedish Beach Tour är Svenskvolleybolls officiella elittour i beachvolley där landets bästa spelare gör upp om titlar och ära i hård konkurrens. Beachvolley har sedan intåget på OS-programmet 1996 blivit en av de mest populära OS-sporterna, både på plats och i TV-tablån. 

 

Under helgen vecka 32 kommer Sveriges bästa beachspelare till Rosvalla för att spela på den redan i maj uppbyggda arenan.

Från maj tom september kan alla som vill spela världens roligaste sport beachvolleyboll vid Nyköpings arenor. Möjlighet till spontanidrott, ges även möjlighet till meningsfull sommarlovsaktivitet till ungdomar under hela sommaren mm.

Kontakt

Plats: Rosvalla

Adress: Rosvalla
Telefon: 0733463412

Kommande datum

  • Fredag 11/08 2023
  • Lördag 12/08 2023
  • Söndag 13/08 2023
    09:00 - 18:00