THE SIMON & GARFUNKEL STORY

Siluetter bakifrån av huvudartisterna som sjunger i föreställningen när de ser ut över publiken i salongen

Lördag 26/11 2022 , kl. 19:30 - 21:50

Pris: 595 kr Köp
Pris: 595 kr

Föreställningen The Simon & Garfunkel Story är flyttad till hösten-22

Föreställningen The Simon & Garfunkel Story som skulle ha spelats den 21 nov 2020, är nu framflyttad till hösten 2022.

Här kommer en hälsning från arrangören:

"Med anledning av den osäkerhet som råder gällande regeringens beslut angående restriktioner för evenemang i hela Sverige, samt den stora osäkerhet som råder angående eventuella lättnader i höst tvingas vi flytta fram The Simon & Garfunkel Story till hösten 2022. Anledningen till att vi flyttar så långt fram är att vi vill vara helt säkra på att vi återgått till ett normalläge vad gäller evenemang och regler kring folksamlingar.

Hela produktionen som innefattar producenter, tekniker, musikanter, artister m.fl. upplever just nu den värsta ekonomiska krisen i modern historia så vi vädjar till dig att behålla din biljett till det nya datumet även om det ligger en bit fram i tiden. Vill du lösa in din biljett kan du göra det fram t.o.m 23 oktober 2020 via culturum@nykoping.se 

Snälla behåll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla och notera gärna det nya datumet med penna på biljetten!

En sak kan vi dock lova - När det blir dags så kommer vi att göra allt för att ni ska få en fantastisk kväll med oss!"

Tack för att du behåller din biljett och bidrar till att rädda kulturen!

Vänliga hälsningar Besterman AB"

 

Om ni vill lösa tillbaka biljetterna, maila till culturum@nykoping.se senast 23 oktober 2020.

 

Världssuccén The Simon & Garfunkel Story tillbaka till Sverige!

En av de absolut populäraste hyllningskonserterna i världen "The Simon & Garfunkel Story" kommer åter till Sverige hösten 2020 efter ett stort publiktryck med 10 i stort sett utsålda konserter 2019. Föreställningen har hyllats både i Sverige och runt om i världen för sin enormt höga kvalité, The Simon & Garfunkel Story har på ett unikt sätt lyckats att återskapa originalet både visuellt och musikaliskt.

Under kvällen får publiken förutom historien om Simon & Garfunkel självklart höra alla stora hits som Mrs Robinson, Bridge Over Troubled Water, Scarborough Fair, The Boxer, The Sound of Silence, samt många fler. Det är kort sagt en kväll fylld med mängder med klassiker som är så nära originalet som det går att komma.

Dean Elliot som Paul Simon och Jonny Smart som Art Garfunkel är helt fantastiska i sina prestationer och har fått kritiker och publik att jubla världen över. De är kända från musikaler i Londons West End och The Simon and Garfunkel Story som turnerar för fulla hus i Europa, USA och Kanada.

 

Föreställningens längd: 2tim 20min inkl paus

Fri entré för ledsagare

 

Biljetter går även att köpa på Rosvalla och Nyköpings Turistbyrå.
OBS! En timme innan föreställning kan biljetter även köpas i biljettkassorna på Nyköpings Teater och Culturum. Då gäller endast kortköp eller swishbetalning.

 

Kontakt

Arrangör: Besterman AB

Plats: Culturum

Kommande datum

  • Lördag 26/11 2022
    19:30 - 21:50