Thomas Stenström - Dreamer Tour

Thomas Stenström

Lördag 05/11 2022 , kl. 19:30 - 21:30

Pris: 625 kr Köp
Pris: 625 kr
Thomas Stenström har under en lång tid försett Sverige med melodier och låtar att förälska sig i.

2022 är ett minst sagt rekordartat år för Thomas Stenström. Ordet “utsålt” har varit gemensam nämnare på såväl Avicii Arena och Scandinavium som Husqvarna där han delade scen med Veronica Maggio. Hans Dreamer Tour fortsätter nu in i en efterlängtad sommar där han bland annat kommer återvända till sin hemstad Uddevalla för att bjuda på en helt unik konsert tillsammans med Newkid. Nu står det även klart att Dreamer Tour fortsätter i höst.

- Livet i vänsterfilen är äntligen här och Dreamer Tour är omöjlig att stoppa. Det känns att jag bara följer med – och jag älskar det, hälsar Thomas.

Thomas har under en lång tid försett Sverige med melodier och låtar att förälska sig i. I september 2021 släppte han det kritikerrosade albumet ”Spring baby spring” följt av tokhyllade tolkningar i den senaste säsongen av Så Mycket Bättre. Under våren 2022 släppte han sin egen tolkning av husguden Bruce Springsteens låt ”Waitin’ On A Sunny Day”. Thomas version heter ”Väntar på en solig dag” och är finstämd rå tolkning av originalversionen. Nu är han aktuell med sin sommarsingel ”Sista sommaren” – en låt i typisk Stenström-anda att sjunga med till i de sena sommarnätterna.

Konsertens längd: 2 tim, ingen paus
Åldersgräns 13 år
Ledsagare fri entré

Kontakt

Arrangör: Laweka Event & Nyköpings Arenor

Plats: Rosvalla Arena

Kommande datum

  • Lördag 05/11 2022
    19:30 - 21:30