Kultur & nöje

Tomas Ledin

Fredag 13/08 2021 , kl. 18:00 - 22:00

"Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det inte möjligt att genomföra Tomas Ledins konsert i Nyköping den 14 augusti, utan konserten kommer att flyttas fram till 13 augusti 2021. Säkerheten för artister, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna.

Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet till den ort du har köpt biljett till.

Kontakta ticketmaster.se för eventuella biljettfrågor.

Contact Center: 077-170 70 70
Öppet vardagar: 9-17

 

Mina vänner,

jag har väntat med det här beslutet in i det längsta, har tvättat händerna, hållit tummarna och hoppats. Men så blir det nu, inga konserter i sommar. Jag kan redan höra tystnaden.

 I början av februari träffades jag och mina musiker för att planera inför den stundande turnén. Vi såg verkligen fram emot att ännu en sommar få möta er alla runt om i landet, samt i Finland och Norge. Frustrationen är uppenbar, jag kommer sakna den där sköna stämningen som uppstår när vi tillsammans låter sångerna, glädjen och kärleken lyfta i sommarnatten. Nu flyttas istället konserterna fram till nästa sommar. Anledningen känner vi alla till och bara tillsammans kan vi ta oss igenom den här prövande tiden. Skickar därför en innerlig och varm hälsning till alla inom sjukvården och till alla som finns där för sina nära och kära. Ni är våra stora hjältar.

Och naturligtvis, en hälsning till alla er som sett fram emot de nu framflyttade konserterna. 

Förhoppningsvis ses vi nästa sommar - Håll ut !

Från karantänen,

Tomas

Tomas Ledin ger sig ut på sommarturnén En Nådens Sommarkväll - alla klassiska hits.

Räkna med allsång, minnen och folkfest. Allt annat vore otänkbart när Tomas Ledin åker ut på sommarturnén En Nådens Sommarkväll – alla klassiska hits. Efter de kritikerrosade succéerna med krogshowen Skarpt läge och inte minst vinterns största svenska publiksuccé, långfilmen En del av mitt hjärta, baserad på Tomas Ledins låtskatt, är efterfrågan på en turné enorm. I sommar är det äntligen dags.

Tomas Ledin är tätt förknippad med svensk sommar och svensk sommar är lika tätt förknippad med Tomas Ledin. Det är närapå omöjligt att tänka sig den ena utan den andra. Mycket tack vare nationalmonumentet Sommaren är kort, men även långt många fler älskade melodier än så, från Blå, blå känslor till En dag på stranden. 

Lite saker att tänka på:

 • Insläpp kl. 18.00
 • Konsertstart kl. 20.00
 • Ej medtag av egen mat och dryck/alkohol.
 • På konsertområdet finns försäljning av öl och vin etc. samt mat.
 • Paraplyer, stolar, systemkameror, inspelningsutrustning, barnvagnar, flaskor, burkar, metallbestick samt husdjur får ej tas in på området.
 • Inga stolar (alla typer) är tillåtet att ta med p g a säkerhetsskäl!
 • Rullstolsbiljett kan köpas, och fri entré för ledsagare
 • Åldersgräns 13 år, EJ okej för yngre i målsmans sällskap. 

För hela turnén: livenation.se

Kontakt

Plats: Hamnplan

Telefon: 031-16 92 40

Kommande datum

 • Fredag 13/08 2021
  18:00 - 22:00