Tomten och Bocken rider igen

Måns Zelmerlöw och Per Andersson

Lördag 25/11 2023 , kl. 19:30 - 21:10

Pris: Från 495 kr Köp
Pris: Från 495 kr
En slags julshow på turné med Måns Zelmerlöw och Per Andersson

En halvgalen komiker, en charmig skönsångare och ett superproffs till regissör. Vi säger redan nu GOD JUL, årets julshow är nämligen här!

Tomten och Bocken – rider igen, är en julshow med radarparet Måns Zelmerlöw och Per Andersson. Det kommer bli en show bestående av humor, jul och galna upptåg men också musik framförd av ett stort tiomannaband. En sprakande helkväll helt enkelt.

Två av Sveriges främsta artister, vännerna Måns Zelmerlöw och Per Andersson, rodde år 2020 ihop en närmast legendarisk Hasse & Tage doftande succéshow som endast p.g.a restriktionerna hann spelas 7 föreställningar för en pandemibegränsad publik på Hamburger Börs i Stockholm.

Nu är det dags igen, men denna gång åker de ut på en arenaturné till 12 orter i Sverige. Radarparet Måns Zelmerlöw och Per Andersson, i regi av den briljante Edward af Sillén, kommer återigen bjuda på en oförglömlig kväll.

 

Föreställningens längd: 1tim 40min, ingen paus

Åldersgräns 13 år

OBS! Biljetter säljs endast via arrangörens egna hemsida (klicka på köp-knappen här ovan), ej i de fysiska kassorna på Rosvalla eller Stadshusets reception.

 

Kontakt

Arrangör: United Stage

Plats: Rosvalla Arena

Kommande datum

  • Lördag 25/11 2023
    19:30 - 21:10