Värmländsk Voodoo

Framflyttad
Humoristisk porträttbild på Johan Östling och Björn Ling

Fredag 17/09 2021 , kl. 19:00 - 20:45

Pris: 460 kr Köp

Föreställningen Värmländsk voodoo är framflyttad till hösten 2021. 

 

Föreställningen Värmländsk voodoo som skulle ha spelats den 20 november 2020 är framflyttad till den fredag 17 september 2021.

Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.

Om du inte har möjlighet att gå det nya datumet kan du återlösa din biljett fram t om den 30 okt 2020 enligt följande:

Om du köpt din biljett:

Kontakta culturum@nykoping.se och uppge ditt bokningsnummer och i vilket namn bokningen är gjord, så hjälper vi dig med återköpet.

 

En humorföreställning med Johan Östling och Björn Ling

Efter succén med ”Din Jävla Fegis!”, med inte mindre än 150 spelade föreställningar runt om i Sverige, är Johan Östling och Björn Ling tillbaka med sin föreställning tillägnad fenomenet att allt ordnar sig och att det faktiskt går att påverka.

VÄRMLÄNDSK VOODOO är en glad kärleksförklaring till livets oberäkneliga krumbukter och härligt aviga situationer. Magiska potatisar, en missförstådd äppelmosleverantör, antirenovering och varför man skall vara försiktig med husdjur – speciellt begagnade marsvin! Är vi egentligen skapta för att ingå äktenskap med ett vattenpass? Och vad menas med Lionel-Ritchie-effekten?

I VÄRMLÄNDSK VOODOO används nästan inga nålar alls. Istället får publiken åka en själslig Flume ride tillsammans med musik- och ordekvilibristerna Björn Ling och Johan Östling.

Björn Ling och Johan Östling har ett gediget förflutet som musiker. De har dessutom medverkat i Ulf Malmros filmer Smala Sussie, Bröllopsfotografen och Mammas Pojkar. I TV har vi kunnat följa dem i serien Ack Värmland. Senast har Björn Ling kunnat ses i nöjesprogrammet Alla För en på SVT och Johan Östling har varit programledare på Hela Sverige bakar på TV4.

 

Föreställningens längd: 1tim 45min, ingen paus

 

Kontakt

Arrangör: True Entertainment AB

Plats: Culturum

Kommande datum

  • Fredag 17/09 2021
    19:00 - 20:45