Vaudeville-An All-Star Vintage Spectacle

The DecaVita Sisters

Onsdag 09/11 2022 , kl. 19:00 - 20:10

Pris: 300 kr, barn och ungdom upp till 19 år 200 kr
Välkomna till vinterns veritablaste vintage varieté!

The DecaVita Sisters presenterar några av Sveriges bästa kvinnliga artister i en hejdundrande show fylld av dans, magi, cirkus and All That Jazz!

Vaudeville är en varieté-show de luxe, inspirerad av hur live-underhållningen såg ut för 100 år sedan. Närmare bestämt under den epokgörande Jazzeran eller varför inte ”Det glada 20-talet” som även sammanföll med Förbudstiden. Denna era var Vaudevilleshowernas och live-underhållningens storhetstid, innan ljudfilmernas intåg, då stumfilmerna fortfarande var det enda konkurrerande alternativet.

I Vaudeville har vi har samlat The Crème De La Crème av kvinnliga trollkonstnärer, Charleston dansare och cirkusakrobater. Här får du som publik möjligheten att möta artisterna i en intim och uppsluppen föreställning.

Producenter:

Charlie DecaVita, Rebecka DecaVita

The DecaVita Sisters

Charlie och Rebecka DecaVita arbetar sedan många år som professionella Swing-dansare och är flitigt anlitade på events världen över. Under det senaste decenniet har de koreograferat, producerat shower, uppträtt, tävlat och undervisat i över 25 länder. Idag är Swingdans-duon den enda i världen bestående av två kvinnor.

 

Föreställningens längd: 1tim, 10min, ingen paus

Handsprit kommer att finnas i entrén.

Stanna hemma vid minsta sjukdomssymtom, även lindriga.

 

Biljetter går även att köpa på Rosvalla och Nyköpings Turistbyrå.
OBS! En timme innan föreställning kan biljetter även köpas i biljettkassorna på Nyköpings Teater och Culturum. Då gäller endast kortköp eller swishbetalning.

Kontakt

Arrangör: Nyköpings Arenor

Plats: Nyköpings Teater

Kommande datum

  • Onsdag 09/11 2022
    19:00 - 20:10