Vertical Influences

Isdans med Le Patin Libre

Fredag 28/01 2022 , kl. 19:00 - 20:15

Prisinformation

Vuxen 220 kr, Pensionär/Student/Arbetssökande 115 kr, Barn & ungdom upp till 19 år 50 kr
Vertical Influences är en ultramodern skridskoföreställning - och upplevelse, framförd av skridskokompaniet Le Patin Libre, från Montreal, Canada

Köp av biljett och vaccinationsbevis på evenemang fr om 1 dec

Genom att köpa biljett till det här evenemanget samtycker du till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkten för evenemanget.

Alla deltagare som är 18 år och äldre måste kunna visa upp Vaccinationsbevis tillsammans med legitimation för att kunna komma in på evenemanget. Ungdom mellan 15-17 år ska också kunna uppvisa legitimation.

Personer som av medicinska skäl inte bör vaccinera sig mot covid-19 är undantagna, men måste kunna uppvisa läkarintyg tillsammans med legitimation.

Vaccinationsbevis beställs via www.covidbevis.se. OBS! enbart vaccinationsbevis från E-hälsomyndigheten med QR-kod är giltigt.

Kom i god tid till evenemangen då inpasseringen kan ta längre tid än normalt.

 

Evenemanget kommer att genomföras som planerat enligt FHM´s nya riktlinjer (gällande från 12 jan 2022) med max 100 st personer i publik.

Följande gäller på evenemanget:

Varje sällskap måste sitta med 1 meters avstånd till nästa sällskap.

 • Max 8 personer får sitta tillsammans.
 • Tänk på att hålla avstånd mellan sällskap även innan och efter konserten.
 • Handsprit finns i entrén.
 • Ingen biljettförsäljning i kassa innan evenemanget och ingen pausservering.
 • Stanna hemma vid minsta sjukdomssymtom.

 

I Vertical Influences utmanar en fantastisk grupp på fem individer publiken med en unik snabbhet och konstnärlighet. Genom otrolig skicklighet utforskar skridskoåkarna de mänskliga interrelationer och länkar som finns mellan individ och dess tillhörighet. Ledarskap, mobbning, individualism, rivalitet...

I denna rytmiska och koreografiska föreställning blir publiken placerad på isen för att kunna känna intensiteten som får luften att vibrera... bokstavligen. Vertical Influences har framförts över 100 gånger i olika sammanhang och denna ensemble har förmågan att transformera vilken hockeyrink som helst till en magisk pop-up teaterscen.

Efter föreställningen och en 15 min paus bjuds publiken upp till ett ”Ice-dance party”, längd ca 50 min. Ta med dina skridskor eller låna i Fritidsbanken på plats.

I samband med Le Patin Libres besök i Nyköping finns det möjlighet att delta i en exklusiv workshop med dansarna lördagen den 29 januari. Workshopen är öppen för alla oavsett skridskovana. Läs mer här :Workshop i skridsko med Le Patin Libre

Presscitat

A pure body rush of liberation and space...

– The Guardian

Witty and experimental…

– London Evening Standard

An entirely new skating experience.

– The London Times

Le Patin Libre will blow you mind

– The Guardian

 

Föreställningens längd: 1tim 15 min, inkl paus

Kontakt

Arrangör: Scenkonst Sörmland, Dansnät i Sverige, Nyköpings Arenor och Nyköpings Konståkningsförening

Plats: Rosvalla Stora Ishallen, Idrottsvägen 1, 61162 Nyköping

Kommande datum

 • Fredag 28/01 2022
  19:00 - 20:15
 • Lördag 29/01 2022
  19:00 - 20:15