nyköpingsguiden.se

Voltigeläger

Voltigeläger (gymnastik på hästryggen) för tjejer och killar från 7 år och uppåt. Ingen tidigare erfarenhets krävs, har du erfarenhet så ger vi dig nya, spännande utmaningar.

För 18e sommaren i rad arrangeras voltigeläger på den vackert belägna gården Ängen. Samarbete, tillit och gemenskap är viktigt vid voltigeträning. Hästarna vi använder är trygga och välutbildade voltigehästar. Det betyder att hästarna är vana vid de övningar som vi gör, så att du kan känna dig trygg. Säkerheten är mycket viktigt och ligger på högsta nivå.

Alla övningar sker på deltagarnas villkor, vi ledare har lång erfarenhet av att ge passande övningarna till deltagarna. De som vill ta det lite lugnt får det och de som vill ha stora utmaningar får det. Här får du stå på knä på hästen eller stå upp om du vågar. Göra olika övningar tillsammans med en eller flera kompisar på hästryggen. Det är roligt med voltige och att träffa nya kompisar!

Vi har 2 träningspass med häst per dag. Vi har även teoripass. Träningen sker i ett ridhus. Dessutom pysslar vi med hästarna, leker och badar i närliggande sjöar.

Pris 1.700 kr/deltagare inkl. lunch och mellanmål


Kontakt

Adress: Avla Ängen 1

Telefon: 0707620626

E-post: camilla@stall-angen.se

Facebook: https://www.facebook.com/Hasten.ar.PoAngen/

Arrangör: Hästen är PoÄngen