Women of Country

Alexzandra Wickman i cerise klänning. Text i bild: Women of Country

Lördag 11/11 2023 , kl. 18:00 - 20:00

Pris: 475kr Köp
Pris: 475kr
Alexzandra Wickman hyllar de stora kvinnliga countrystjärnorna!

Alexzandra Wickman från lilla Nävekvarn i Södermanland har gått från klarhet till klarhet och profilerat sig som en av våra största countrystjärnor på senare år.  Alexzandra är utbildad vid Royal collage of music i Stockholm, samt praktisk utbildning i Nashville där hon varit ett flertal gånger och spelat in musik med några av de främsta producenter och musiker som Nashville har att erbjuda.

Vi har under senare år sett henne i ett flertal tv och radioproduktioner. Under 2022 var hon en av huvudartisterna i succén ”Från Orsa till Nashville” där hon turnerade tillsammans med Kalle Moraeus och Doug Seegers.

Nu har Alexzandra samlat några av Sveriges bästa country musiker ( The Wildhood Dreamers Band) för att ge sig ut på sin första egna turné, en turné där de stora kvinnliga countrystjärnorna kommer att hyllas. Förbered er för en helkväll med fantastiska tolkningar av bla Dolly Parton, Shania Twain, Faith Nill och mycket annat som får publiken att drömma sig bort till Nashvilles magiska värld!

 

Medverkande:

Alexzandra Wickman, Sång och gitarr

David Henriksson: Electric Guitar/Acoustic guitar

Nicke Widén: Banjo/Dobro/Pedal Steel/Electric Guitar

Martin Björklund: Elecktric guitar/ fiddle/ Acoustic guitar

Jonas Lindberg: Bass

John Löfgren: Drums

 

Föreställningens längd: 2tim, inkl paus

Biljetter går även att köpa på Rosvalla och i receptionen i Stadshusets entré.
OBS! En timme innan föreställning kan biljetter även köpas i biljettkassorna på Nyköpings Teater och Culturum. I samtliga kassor gäller endast kortköp eller swishbetalning.

Kontakt

Arrangör: MT Live AB

Plats: Nyköpings Teater

Kommande datum

  • Lördag 11/11 2023
    18:00 - 20:00