Woodlands + Bäckafall

Woodlands + Bäckafall

Fredag 23/07 2021 , kl. 19:00 - 21:00

Pris: 220 Köp
Två duos möts i en korsning mellan keltisk och svensk folkmusik.

Woodlands + Bäckafall är ett möte mellan två duos, ett möte där den keltiska harpan möter den svenska nyckelharpan, och där ny och gammal folkmusik från Irland och Skottland står i centrum. Med keltisk harpa, nyckelharpa, fiol och gitarr blandar de musik ur båda bandens breda repertoarer för att skapa ett nytt, överraskande och vackert ljudlandskap. Lika svängigt som gripande, mäktigt som dansant.

Duon Woodlands består av Kristina Leesik (fiol/sång) och Justyna Krzyżanowska (harpa/sång). Duon Bäckafall består av Samuel Lundh (nyckelharpa) och Hampus Grönberg (gitarr).

-------

VIKTIG INFO FRÅN ARRANGÖREN:

Var rädd om dina medmänniskor! Håll avstånd och stanna hemma om du känner dig krasslig.
Fåfängan följer självfallet Folkhälsomyndighetens restriktioner och vi håller oss uppdaterade om läget. För närvarande gäller att man får vara max 4 personer i ett sällskap när man sitter på våra publikplatser eller vid våra cafébord.
För att hålla publikantalet på våra evenemang på tillåten nivå måste alla besökare ha biljett, även små barn. Till barn mellan 0 och 3 år väljer du småbarnsbiljett för 10 kr (fribiljett + serviceavgift).

Kontakt

Arrangör: Fåfängan
Adress: Fåfängans väg 4, 611 39 Nyköping
Telefon: 0725-273613

Kommande datum

  • Fredag 23/07 2021
    19:00 - 21:00