Yogahelg på Husbygård herrgård

Husbygård herrgård

Torsdag 26/05 2022 , kl. 10:00 - 15:00

Pris: 4900 Köp
Yogahelg på Husbygård herrgård 26-28 maj! En helg att välkomna sommaren med yoga, vandring, bad, bastu, sup, härlig gemenskap & glädje, allt nära naturen i sköna maj.

Under Kristi himmelfärds helgen välkomnar Ida dig till en magiska vår/sommar helg på Husbygård Herrgård där du får möta lugnet i en vacker natur, uppleva yogans läkande kraft & njuta av fantastiskt god & värmande Ayurvedisk mat.

Husbygård ligger 2 mil norr om Nyköping, med vandringsleder, promenadstigar & närhet till sjöar är vi långt bort från vardagen, nära naturen. Husbygård är en genuin och vacker herrgård på landet som har varit ett hem för inte så länge sedan. Vackert beläget mitt i sköna Sörmland där vi kan varva ner i den ostörda miljön och finna ny energi. Ett välkomnande hus med bra utrymmen för gemenskap och även lätt att hitta en egen vrå i. Här bor vi i trevliga och rymliga tvåbäddsrum och har yoga i en vacker salong med sköna ullmattor, meditationskuddar och filtar, medtag gärna yogamatta för morgonyogan, som är mer dynamisk vinyasayoga. Förhoppningsvis kanske vi kan njuta morgonyogan utomhus om vi har tur. 

Ingen förkunskap till yogan krävs, kom som du är och gör det du kan.

Maten som serveras är vegetarisk med en yogisk och ayurvedisk grundidé. Ingredienserna är närproducerade och ekologiska i största möjliga mån och lagas av Jessica på Husbygårds. Förbered dig på en smakrik matupplevelse full av näring.  

Unna dig en helg tillsammans med Ida på Husbygård Herrgård och ge dig möjlighet att hitta ny kraft och få ny inspiration.
I en härlig gemenskap utforskar vi yoga & meditation, där vi tar vara på varje stund till att få vara i det fria och fylla på med våren och försommarens urkraft till energi. Förutom härlig morgonyoga med dynamisk Vinyasa, där kroppen får vakna upp med ett skönt flöde, skapa värme, stärka upp, sträcka ut och landa fint i en ny dag så kommer Ida även erbjuda en vandring med lunch-picknick samt bad i sjö om det lockar dig. Även möjlighet till Stand-Up Paddle på den fina ån som omringar gården. Varje kväll får vi njuta av lugn och skön yinyoga för att balansera upp dagen med en stillsam stund på mattan, innan vi får avnjuta en färgrik god middag i matsalen. Det finns även en bastu på Husbygård, så möjlighet till bad i ån med värmande bastubad är möjligt under hela helgen.  
Allt detta i en rofylld miljö nära en sprickande natur med gemenskap, harmoni & glädje som ledstjärna!

Kontakt

Plats: Husbygård herrgård, Bettna

Adress: Husby-Oppunda socken, 642 98 Bettna
Telefon: 0706047826

Kommande datum

  • Torsdag 26/05 2022
    10:00 - 15:00
  • Fredag 27/05 2022
    10:00 - 15:00
  • Lördag 28/05 2022
    10:00 - 15:00