Lunch

Julbord på Svärdsklova

Öppettider: 22 november - 20 december

Julbord på Svärdsklova
Klassiska julsmaker serverade vid bordet i en oförglömlig miljö.

När vinterns kyla sätter in, förvandlas skärgårdskrogen Svärdsklova till en varm och välkomnande tillflyktsort där tradition och exklusivitet möts i en gemytlig miljö. Restaurangen, belägen vid vattnet, bjuder in till en oförglömlig julbordsupplevelse där du kan njuta av både storslagen natur och läckra rätter. 

För 795kr per person, får du ta del av ett rikt julbord som serveras direkt vid bordet, vilket ger en intim och personlig atmosfär. Rätterna, omsorgsfullt tillagade med högsta kvalitet, speglar julens alla smaker och frestelser. Menyn erbjuder något för alla, från klassiska juldelikatesser till nyskapande rätter, alla tillagade med en kärlek för mat och tradition .

Och ingen julmåltid skulle vara komplett utan söta avslut. Svärdsklovas julbord inkluderar även tillgång till ett exklusivt dessertbord. Låt din blick svepa över raderna av frestande efterrätter och julgodis.

Julbord på Svärdsklova är mer än bara en måltid, det är en upplevelse som förenar tradition, smak och atmosfär. En chans att stanna upp och njuta av julens magi i en gemytlig och exklusiv miljö, vid vattnets kant i den vackra skärgården.

Boka in dig idag och förbered dig för en kulinarisk resa du sent kommer att glömma.

Boka via julbord@svardslova.se