
Vårt klassiska julbord står uppdukat från och med 25 november till och med 17 december.
Boka julbord på Blommenhof Hotell i Nyköping
Julbordet innehåller bland annat;
På fisksidan
Sill: kräft, lingon, rom, senaps, inlagd och havtornssill, kräftströmming, stekt inlagd strömming, sillsallad.
Lax: varmrökt lax, kallrökt lax, gravad lax, inkokt lax, lax och räkpaté.
Övrigt: rom, gräddfil, rödlök, rökt makrill, ägghalvor med räkor.
På köttsidan
Kallskuret: Rostbiff, julskinka, kalvsylta, alspånsrökt fläskfilé, renkorv, vildsvinskorv, onsalakorv, leverpastej, köttpaté, fårfiol.
Varma rätter: Janssons frestelse, prinskorv, hemlagade köttbullar, revbensspjäll, omelett med räkstuvning, omelett med svampstuvning, julkorv, dopp i grytan, lutfisk med alla tillbehör, rödkål, bruna bönor.
Övrigt: rödbetssallad, diverse ostar, kavring och vörtlimpa, samt alla tillhörande såser och inläggningar,
Dessertbordet
Ris á la malta, riklig variation av godis, pepparkakor, chokladkaka, chokladmousse, saffransskorpor, saffranspäron med karamelliserad vitchoklad, drömtårta med passionsfruktsfyllning, lingonpannacotta med pepparkakskross, frukt, dadlar, nötter, glögg, kaffe och kakor.
*viss variation i innehåll kan förekomma
Se priser och läs mer om julbordet på https://www.blommenhof.se/julbord-393056.html
Kontaka receptionen för att boka bord.
0155-202060 eller maila info@blommenhof.se