Kategori:
Musik, Rosvalla, Show
Period:
2017-10-15 – 2017-10-15
Dagar:
Söndag
Tid:
18:00 –
Plats:
Rosvalla
Pris:
595-795 kr

Lena Philipsson - "Jag är ingen älskling"

Lena Philipssons genuina och kärleksfulla show ”Jag är ingen älskling”, som höjts till skyarna i media, åker på turné igen.

”Jag är ingen älskling” hade premiär i början av 2016, därefter åkte Lena ut på en omfattande och totalt utsåld Sverigeturné under hösten. Just nu spelar hon för utsålda hus på Rondo i Göteborg och på allmän begäran åker succén ut på vägarna igen. Den 29 september är det premiär för en höstturné som innefattar femton städer runt om i landet, däribland Nyköping!

– Jag är såå stolt över min föreställning och har bestämt mig för att göra några fler datum i höst runtom i Sverige, då efterfrågan varit så stor. Kul! Hoppas vi ses då!, hälsar Lena Philipsson.

"Jag är ingen älskling" har musiken i fokus och strålkastarljuset riktas mot Lena Philipsson vid pianot. Det är en varm och kärleksfull show som blandar nya låtar med klassiska hits och känslosamma partier med pampiga crescendon. Lena Philipsson står själv för manus och till sin hjälp på scen har hon ett svängigt sexmannaband. Showen är regisserad av Emma Bucht ("En man som heter Ove", "Bullets over Broadway", "Bröderna Luuk") och Helena Dillén (Grammis, Polarprisgalan) har gjort scenografin.

 

"Showen är ljuvlig – det bästa hon gjort"

Aftonbladet, betyg 5

 

"Hon är fortfarande publikens älskling."

Expressen, betyg 4

 

"Så modigt och snyggt, Lena PH!"

Göteborgs-Posten, betyg 4

 

"Publiken älskar henne, tydligt och ljudligt"

Corren, betyg 4

 

Köp dina biljetter här

Smyglyssna här

Kontakt
Adress:
Nyköping, Idrottsvägen
Telefon:
0155-24 82 00