Registrera användare

Här skapar du ett användarkonto för ditt företag eller förening för att kunna logga in och administrera era verksamhetssidor och evenemang. När du har skapat ett användarkonto kan du lägga till evenemang eller verksamhet.

Innan du registrerar ett konto, läs Nyköpingsguidens policy för att veta vilka verksamheter och evenemang som passar på webbplatsen.

E-postadressen blir ditt användarnamn och kan inte ändras i efterhand. Om ni är flera som skall administrera verksamheter och evenemang bör ni ange en e-postadress som inte är personlig. Har du redan ett konto loggar du in här.


E-post
Lösenord
Ange lösenord igen
Godkänn användaravtal


Vem får synas på Nyköpingsguiden?

Alla företag och föreningar inom Nyköping och Oxelösunds besöksnäring får kostnadsfritt presentera sin verksamhet och evenemang på Nyköpingsguiden.

Verksamheter kan registrera sig och på egen hand administrera innehållet.

Verksamheter utanför Nyköping/Oxelösund som stärker destinationen kan också synliggöras. Alla evenemang och aktiviter ska dock äga rum i Nyköping eller Oxelösund.

Registrerad information

Redaktionen för Nyköpingsguiden har rätt att ändra registrerad information om den anser det nödvändigt.

Du äger och ansvarar över de innehåll och bilder som du publicerat på din verksamhetssida eller evenemang. Vi förser dig endast med tjänsten, den plattform, som gör det möjligt för dig att skapa din verksamhetssida eller evenemang. Om du lägger upp personuppgifter är du själv ansvarig för dessa.