Nytt biljettsystem

Nyköpings Arenor får nytt biljettsystem

I slutet av mars byter Nyköpings Arenor biljettsystem. Från och med den 1 april kommer alla evenemangsbiljetter till Culturum och Nyköpings Teater att säljas via biljettsystemet Tickster som har lång erfarenhet av evenemangsförsäljning och är det största svenska biljettsystemet på marknaden.

Fördelarna med det nya systemet:

  • Enklare och smidigare köp via webben
  • Större kundfokus med ett tydligt Hjälpcenter på webben Tickster Help Center och med kundsupport tillgänglig via chat, e-post eller telefon.
  • Mobilanpassade biljetter och köpsida
  • Trygg och säker andrahandsförsäljning av biljetter via Tickster resale.


Har du biljettfrågor kan du självklart alltid nå oss på culturum@nykoping.se.

Var köper jag biljetterna i det nya systemet?

Du kommer som tidigare hitta alla evenemang med länk till köpsida på nykopingsguiden.se. Köp kan även göras direkt på tickster.se.

Var kan jag köpa biljetter över disk?

Köp i kassa görs på Rosvalla Servicecenter och på Nyköpings Turistbyrå i Rådhuset samt 1 timme innan föreställning*

Jag har en biljett till ett kommande evenemang som är köpt i det gamla systemet, vad gäller då?

Köpta biljetter i det gamla systemet gäller fortfarande, så håll i din biljett. Om du tappat bort din biljett kontakta culturum@nykoping.se så hjälper vi dig.

*Under fortsatt pågående Covid-19 pandemi gäller enbart förköp till evenemang på Nyköpings Teater och Culturum.

 

Johan Skogsberg, Sales Director på Tickster säger:
"Nyköpings Arenor är en arrangör med stora framtidsambitioner, driv och kompetens. Vi på Tickster är stolta och ser verkligen fram emot att få inleda ett framgångsrikt samarbete och att få vara delaktiga i deras utveckling. Det är dessutom extra kul och utmanande att deras verksamhetsområden är breda och innefattar såväl kultur, ligasport och en massa övriga evenemang. Det ställer extra höga krav på oss och våra lösningar."

Lars Persson, Verksamhetschef Nyköpings Arenor säger:
"Vi har en enorm bredd på vår verksamhet som innefattar en mängd olika typer av arenor och små som stora evenemang. Vi sökte en biljettleverantör som kan matcha de ökade krav vi har i dag, men som också kan vara en samarbetspartner i vår fortsatta utveckling. Med Tickster får vi ett system som är flexibelt och driftsäkert och framförallt lätthanterligt för våra biljettköpare. Vi ser verkligen fram emot att fortsätta utveckla vår verksamhet tillsammans med dem."