nyköpingsguiden.se

Live på Bio

Sjunk ner i en biostol på Nyköpings teater och förflytta dig till de stora teater- och operascenerna ute i världen. Se färgsprakande shower och föreställningar där du nästan kan känna de frasande kostymtygerna och höra luften darra av de explosiva rösterna. Live på Bio här i Nyköping.

På 180 biografer i Sverige kan du uppleva direktsänd opera, teater, musikaler och balett från hela världen. Scenkonst i världsklass har aldrig varit närmare.

Genom Folkets Hus och Parker livesänder Nyköpings Arenor tillsammans med Nyköpings Teaterförening opera, balett och teater från Metropolitan i New York, Bolsjoj i Moskva, National Theatre i London, Kungliga Operan i Stockholm och ibland även från Göteborgsoperan på Nyköpings Teater.

Höst 2019

Vår 2020

 

Abonnemang höst 2019/vår 2020

Till ett förmånligare pris kan du köpa ett abonnemang för 1590 kr (ord.pris för 8 enstaka föreställningar 2240 kr). I abonnemanget ingår ovan 8 operor som sänds från The Metropolitan Opera. OBS! Svansjön (Bolsjoj) samt La Traviata (Kungliga Operan) ingår ej i abonnemanget.

Vill du vara säker på att få biljett till din favoritopera och alltid sitta på samma plats är detta erbjudandet för dig. Länk till boka abonnemang.