nyköpingsguiden.se

Live på Bio

Vårens föreställningar är inställda. 
Metropolitan i New York ställer in sina operaföreställningar resterande tid under våren.

Alla biljetter kommer att återlösas enligt följande:

Har du köpt din biljett via webben blir du automatiskt återbetalad inom några dagar.
Har du köpt din biljett över disk kan du återlösa biljetten på något av våra återförsäljningsställen: Culturum, Turistbyrån eller Rosvalla.

Sjunk ner i en biostol på Nyköpings teater och förflytta dig till de stora teater- och operascenerna ute i världen. Se färgsprakande shower och föreställningar där du nästan kan känna de frasande kostymtygerna och höra luften darra av de explosiva rösterna. Live på Bio här i Nyköping.

På 180 biografer i Sverige kan du uppleva direktsänd opera, teater, musikaler och balett från hela världen. Scenkonst i världsklass har aldrig varit närmare.

Genom Folkets Hus och Parker livesänder Nyköpings Arenor tillsammans med Nyköpings Teaterförening opera, balett och teater från Metropolitan i New York, Bolsjoj i Moskva, National Theatre i London, Kungliga Operan i Stockholm och ibland även från Göteborgsoperan på Nyköpings Teater.

Vår 2020

 

Abonnemang höst 2019/vår 2020

Till ett förmånligare pris kan du köpa ett abonnemang för 1590 kr (ord.pris för 8 enstaka föreställningar 2240 kr). I abonnemanget ingår ovan 8 operor som sänds från The Metropolitan Opera. OBS! Svansjön (Bolsjoj) samt La Traviata (Kungliga Operan) ingår ej i abonnemanget.

Vill du vara säker på att få biljett till din favoritopera och alltid sitta på samma plats är detta erbjudandet för dig. Länk till boka abonnemang. 

 

Länk till Live på Bio broschyr 2019-2020