nyköpingsguiden.se
Nyköpings boenden och paketerbjudanden

Erbjudanden från Nyköpings boenden

Här hittar du en lista på Nyköpings boenden som har speciella erbjudanden för våren 2020. Allt för att stötta vårt Nyköping extra mycket just nu. 

Obs! Listan är tillfällig och vi arbetar kontinuerligt med att hålla listan uppdaterad. Besök de olika aktörernas Facebook eller webbplats för att säkerställa att allt stämmer.

Senast uppdaterad: 7 april kl 12:02.

Blommenhof Hotell - de har satt ihop ett Anti-Corona paket. De erbjuder incheckning klockan 15:00, ingen roomserviceavgift (gäller även om du beställer något från baren) och de har möblerat i restaurangen så att borden har stora mellanrum. I paketet får du: 

• Boende i dubbelrum.

• Fruktfat på rummet.

• Frukost i restaurangen eller på rummet.

• Trerätters middag i restaurangen eller på rummet.

• Tillgång till pool, bastu & relaxavdelning.

• Badkorg med morgonrock, handduk och tofflor (spakit går att köpa till).

Första natten 1150:-/ person, andra natten 850:-/ person.

Clarion Collection Hotell Kompaniet - de erbjuder att boka ett kontor för 295 kr dygnet i ett av deras hotellrum. Kompaniet erbjuder 20% rabatt på presentkort som köps på webbplats som kan användas för övernattning, spavistelse eller restaurangbesök. Läs mer på nordicchoicehotels.se

Lindeborgs Eco Retreat - här bor du i rum med egen ingång och eget kök och är omgiven av skog och åkrar. De har sänkt priserna med 10% fram till den 18 juni. Om du betalar direkt, lämna koden BT1 och få ytterligare 10% när du bokar på www.lindeborgs.com. 

Scandic Stora Hotellet - de erbjuder ett “turista hemma” paket. Paketet kostar 695 kr per person, du får logi i superior room, inkluderad roomserviceavgift och fri entré till relax och gym.

Sunlight Hotell Conference & Spa - de har olika paket att välja mellan, bland annat spaweekend-paket, påskpaket och food&relax paket med mera. Sunlight dubblar värdet när du köper presentkort från och med 26 mars till 10 april 2020. Minimumbelopp 250 kronor. Presentkortet gäller för övernattningar, restaurang Klara och på deras spa. Giltigt i sex månader från inköpsdatum. De erbjuder just nu hotellrum för långtidsuthyrning så att du kan ta del av den härliga känslan av att bo på hotell varje dag. Har ni frågor är det bara att höra av er till dem så hjälper de er med deras bästa erbjudande. Maila bokning@sunlight.se eller slå en signal 0155-20 50 00.

Tystberga Logi - de har en dags mellanrum mellan varje bokning och erbjuder boende för relax utanför stan. De planterar ett träd per person som bor hos dem för att klimatkompensera vistelsen. 

Stavsjö Herrgårdsflygel - för dig som är äldre och vill kunna njuta av frisk luft och natur har de satt ihop en seniorvandring. För dig som vill vandra i sällskap och se vackra vyer har de ett paket med två-dagarsvandring. De erbjuder också boende.

För fler tips på hur du kan stötta våra lokala aktörer, besök sidan Stötta Nyköping.