nyköpingsguiden.se
Nyköpings boenden och paketerbjudanden

Erbjudanden från Nyköpings boenden

Här hittar du en lista på Nyköpings boenden som har speciella erbjudanden för våren 2020. Allt för att stötta vårt Nyköping extra mycket just nu. 

Obs! Listan är tillfällig och vi arbetar kontinuerligt med att hålla listan uppdaterad. Besök de olika aktörernas Facebook eller webbplats för att säkerställa att allt stämmer.

Senast uppdaterad: 2 juni kl 09:45

Blommenhof Hotell 

Clarion Collection Hotell Kompaniet - de erbjuder att boka ett kontor för 295 kr dygnet i ett av deras hotellrum. Kompaniet erbjuder 10% rabatt på presentkort som köps på webbplats som kan användas för övernattning, spavistelse eller restaurangbesök. Läs mer på nordicchoicehotels.se

Lindeborgs Eco Retreat - här bor du i rum med egen ingång och eget kök och är omgiven av skog och åkrar. De har sänkt priserna med 10% fram till den 18 juni. Om du betalar direkt, lämna koden BT1 och få ytterligare 10% när du bokar på www.lindeborgs.com. 

Scandic Stora Hotellet - de erbjuder ett “turista hemma” paket. Paketet kostar 695 kr per person, du får logi i superior room, inkluderad roomserviceavgift och fri entré till relax och gym.

Sunlight Hotell Conference & Spa - de har olika "Staycation-paket" att välja mellan, bland annat spaweekend-paket, familjepaket och food&relax paket med mera.  De erbjuder just nu hotellrum för långtidsuthyrning så att du kan ta del av den härliga känslan av att bo på hotell varje dag. Har ni frågor är det bara att höra av er till dem så hjälper de er med deras bästa erbjudande. Maila bokning@sunlight.se eller slå en signal 0155-20 50 00.

Tystberga Logi - de har en dags mellanrum mellan varje bokning och erbjuder boende för relax utanför stan. De planterar ett träd per person som bor hos dem för att klimatkompensera vistelsen. 

Stavsjö Herrgårdsflygel - för dig som är äldre och vill kunna njuta av frisk luft och natur har de satt ihop en seniorvandring. För dig som vill vandra i sällskap och se vackra vyer har de ett paket med två-dagarsvandring. De erbjuder också boende.

Öster Malma - Stanna minst 3 nätter och bo för 700 kr per natt i dubbelrum. Boka till ett andra rum och det kostar endast 300 kr per natt. Frukost och städ ingår ej, men kan köpas till. From 23 juni.

För fler tips på hur du kan stötta våra lokala aktörer, besök sidan Stötta Nyköping.