nyköpingsguiden.se

Våra samarbetspartners

Med Gästabudsåret vill vi ge tillfälle till engagemang för er som företag och arbetsgivare i Nyköping. 2017 ska vara ett särskilt festligt år, helst alla 365 dagar. Här presenterar vi våra samarbetspartners för jubileumsåret så här långt.

Våra samarbetpartners för Gästabudsåret är:

Bli samarbetspartners

Det här blir ett unikt tillfälle att synas med ditt företags budskap och logotyp. Du kan välja mellan att samarbeta runt specifika evenemang eller att engagera dig under hela Gästabudsåret. Ditt företags engagemang stärker jubileet som också är ett viktigt avstamp för framtiden. Vi firar inte bara ett 700-årsjubileum, tillsammans stärker vi även det framtida Nyköping.

Vision

Visionen är att om två år kan vi se tillbaka på Gästabudsåret 2017 med glädje. Då ska det också ha skapats en tillväxt av nya evenemang och bidragits till positiva effekter på lång sikt för handel och besöksnäring. Vi hoppas även att ha skapat bestående förändringar i stadsbilden i form av vackrare ljussättning och annan utsmyckning. Vi hoppas att Gästabudsåret ska påverka och uppmärksammas av alla Nyköpingsbor och tillresta.