nyköpingsguiden.se
B&B Centrala Nyköping
B&B Centrala Nyköping
B&B Centrala Nyköping

B&B Centrala Nyköping

Välkommen till ett centralt boende med en lummig trädgård, nära slottet Nyköpingshus och ån! Vi erbjuder ett ombonat dubbelrum med eget badrum och en värdfamilj som ser till att ni trivs.

Ett eget rum med dubbelsäng 

180 cm bred säng, garderob, skrivbord och stolar. Bredvid rummet har ni ert eget badrum med dusch. Både badrum och sovrum ligger i en avskild del av lägenheten.
Ingång och kök delas med den hjälpsamma värdfamiljen. Huset och trädgården Lägenhet är rymlig och har högt i tak. Möblerna harmoniserar med det historiska huset. I matsalen är ni välkomna att äta frukost med oss. 
Kök delar ni med värdfamiljen och vi kan ordna plats i kyl och frys om så önskas. 

Öppen spis och en mysig soffa

I vardagsrummet finns en öppen spis och en mysig soffa. Från altanen som har utsikt mot Nyköpingsån kan ni gå direkt ut i den stora trädgården, som delas med de andra tre familjerna i huset. Här finns flera äppelträd med frukt som ni får äta av när det är säsong. Solstolar finns att låna för den som vill slappna av en stund och lyssna på fåglarnas kvitter.

Resande med barn? 

Om ni är fler än två kan vi erbjuda en extra madrass (120cm bred) på golvet. Resande med barn? Då vi själva har små barn har vi det mesta som kan behövas. För våra minsta gäster har vi exempelvis barnstolar till matbordet. Spädbarn kan sova i dubbelsängen utan extra kostnad. En spjälsäng kan ordnas, säg bara till vid bokningen.

Allergier och tillgänglighet vi kan även erbjuda allergivänlig, laktos- och glutenfri frukost etc., låt oss veta så ordnar vi. Parkeringsplats finns på gården. Lägenheten är inte rullstolsanpassad. Ingången till huset är sex trappsteg upp.

Pris

600kr/rum upp till 2 personer, därefter 300 kronor tillägg per person. Inkluderat i priset Frukost Sängkläder Handdukar Parkering.

Välkomna! Staffan & Sylvie-Ann Palm med familj

Öppettider

In- och utcheckning: Enligt överenskommelse. 

Tillgänglighet

Boendet är ej rullstolsanpassat. Det finns inga trappor i lägenheten, men en liten trappa upp till huvudentrén. Allergivänligt: inga husdjur, dunfri bäddning kan fås, parfymfritt tvättmedel används.