Fåfängans trädgårdscafé

Fåfängans väg 4, 611 39 Nyköping 070-787 86 66

Fåfängans café håller öppet från maj till augusti och erbjuder fikabröd och enklare maträtter som pajer, sallader och våfflor. I samband med evenemang tänds även grillen ibland.

Fåfängans Kultur- och Trädgårdscafé är en lantlig oas endast en promenad bort från Nyköpings centrum. Här kan du slå dig ner i trädgården och njuta av en fika och lättare rätter som tillagats med omtanke om både människa och natur. Här kan du också ta del av spännande och roliga kulturevenemang som konserter, teaterföreställningar, workshops, humorshower och mycket annat.

Caféet drivs från och med 2023 av Smakimperiet.

Trädgården, torpen och evenemangen ombesörjs av kulturföreningen Fåfängan med målet att hålla platsen levande och tillgänglig för allmänheten. Läs mer om verksamheten under rubriken Fåfängan här i Nyköpingsguiden.

Varmt välkomna till oss!

 

Öppettider

Öppettider 2023

Valborg 30 april: kl 15-20.6 maj – 11 juni: lördag och söndag kl 11-16.

14 juni – 13 augusti: onsdag till söndag kl 11-16. Midsommarafton stängt.

Helgen 19 – 20 augusti håller caféet stängt pga medverkan i festivalen Park till park.

Helgen 26 – 27 augusti: kl 11-16.Om ett evenemang äger rum på en dag då caféet normalt är stängt öppnar caféet en timme innan evenemangets start. Vid alla evenemang håller caféet öppet längre. Vill du äta i samband med ett kvällsevenemang köper du matbiljett samtidigt med ditt biljettköp på webben.OBS! Öppettiderna kan komma att justeras under sommaren, beroende på väder och vind samt att evenemang tillkommer. Håll därför utkik på vår facebooksida för eventuella ändringar!Faciliteter

  • Husdjur välkomna
  • Kafé

Tillgänglighet

Ramp upp till caféet finns. Handikapptoalett saknas.

Relaterade evenemang