nyköpingsguiden.se
Hjortensbergsbadet -  Bada Bo
Hjortensbergsbadet -  Bada Bo
Hjortensbergsbadet -  Bada Bo

Hjortensbergsbadet - Bada Bo

Boka er övernattning i BadaBo
Är ni en grupp eller förening som vill övernatta i ett boende utöver det vanliga? Då bör ni överväga att bo hos oss i BadaBo! Trevlig boende, träning,

I år har vi renoverat vårt lägerboende som du hittar på vårat utebad precis vid den stora 50 meters bassängen. Är ni en grupp eller förening som vill ha ett riktigt bra boende med tillgång till både äventyrsbad och gym så har ni kommit rätt. 


I lägerboendet finns litet kök, matsal, vardagsrum, dam- och herromklädningsrum och 7 st sovrum. Varje sovrum har 2 st våningssängar med plats för 28 personer, är ni fler kan soffan bäddas för 2 extra personer.


Utöver det har ni fri tillgång till vårt härliga äventyrsbad där ni kan bada och leka hur mycket ni vill. För den som hellre tränar på land så har vi välutrustat gym där alla över 15 år är välkomna (10 år i vuxet sällskap). Vill ni ha tips på fler aktiviteter så hjälper gärna våra kunniga badvärdar och personliga tränare till!


Är ni hungriga så finns frukost, lunch, fika och middag att beställa till. 


Hör av er så ordnat vi ett paket som passar er perfekt!


 


Frågor och bokning är välkommet på mejl


badabo.hjortensbergsbadet@medley.se

Öppettider

Anläggningens öppettider:
Vardagar 06.00 - 22.00
Helger 09.00 - 17.00 Barnvänligt Bussparkering Hiss Hjärtstartare Kafé Kontantfritt Parkering Rullstolsanpassat Rökfritt Skötrum Toalett för funktionshindrade Wifi

Tillgänglighet

WIFI Gratis parkering Handikappsanpassat