nyköpingsguiden.se
Marinans Guesthouse
Marinans Guesthouse
Marinans Guesthouse

Marinans Guesthouse

Välkommen till ett litet paradis vid Bråvikens norra strand. Nära till bad från både klippor och sandstrand, samt en av Sveriges vackraste båthamnar.

Marinans Guesthouse ligger vackert beläget i den gamla bruksorten Nävekvarn. Hit kommer turister både sjövägen och landvägen för att uppleva den svenska sommaren och skärgårdslivet. Här finns en välbesökt gästhamn med hamncafé, hantverksbod, camping, och flera alternativ för den som är badsugen.


Vi erbjuder mindre tvåbäddsrum såväl som större familjerum. Dusch och toalett finns i nära anslutning till rummen. Det gemensamma köket är stort och erbjuder möjlighet för den som vill laga egen mat. Gemensamhetsytorna är öppna och generösa. Där finns möjlighet att spela spel, titta på TV eller byta in sin bok i resebiblioteket. Givetvis har du tillgång till fritt WiFi på hela stället. Barnen har sin lilla plats med böcker, spel och pyssel.


Under juni, juli och augusti ingår frukost i priset. Övriga månader finns möjlighet att tillreda egen frukost i det gemensamma köket.