Bad

Hjortensbergsbadet - Inne

Stockholmsvägen 36, Nyköping 010-410 72 15

Bad som gör dig glad.

Välkommen till nya, fina Hjortensbergsbadet!

Hjortensbergsbadet är en fin och familjevänlig badanläggning med något för alla. Här finns ett äventyrsbad för de modiga, simhall med flera bassänger, ett litet vattenland för våra yngsta besökare. Vi har också en härlig relaxavdelning. 

Vill du hellre hålla dig på torra land så erbjuder vi fräscha gym, gruppträning och roliga kurser för barn och vuxna, allt från babysim och simskola till crawlkurser för vuxna.Kom ihåg att ta med ett hänglås till skåpet i omklädningsrummet. Det finns också att köpa i receptionen.

Vänligen observera att Hjortensbergsbadet är en helt kontantfri anläggning.
Vi tar emot swish-betalning.BadkalasFyller ditt barn snart år och ni ska planera kalas?Hos oss kan ditt barn ha ett badkalasBoka via vår mail hjortensbergsbadet@medley.se Möhippa/SvensexaÄr ni i planerarstadiet för möhippa/svensexa?
Då har vi det perfekta alternativet!Hyr vår relaxavdelning med bubbelpool, kallpool, torrbastu, våtbastu samt sköna relaxmöbler att pusta ut i.Innan ni njuter av lugnet på relaxen och varvar ner kan ni boka till en timme för 1 200 kr med vår egna sjöjungfru Medleyana, och lära er simma som en sjöjungfru!För mer information och bokning, vänligen kontakta receptionen!

Öppettider

Se vår hemsida

Tillgänglighet

Gratis parkering

Gratis Wifi

Handikappsanpassat

Mat & Dryck