nyköpingsguiden.se
Nyköpings Auktionsverk AB
Nyköpings Auktionsverk AB
Nyköpings Auktionsverk AB

Nyköpings Auktionsverk AB

Vi tillhandahåller dagliga auktioner online samt hjälper till med tömning/avyttring av dödsbon. Antikviteter, mattor, retro, guld och silver byter ägare varje dag!

Det lönar det sig att sälja hos oss då all vår verksamhet sker på kommission. Det ligger i vårt intresse att få så höga priser för objekten som möjligt. Som kund kan du alltid lita på att allt går rätt till och att du får ut högst möjliga pris för dina föremål.Vi har sedan 2012 haft våra uppdragsgivares förtroende. Vi hjälper dig att ta hand om ditt dödsbo. Hur bestämmer givetvis du. Vissa vill ha hjälp med värdering och eventuell försäljning. Andra föredrar att vi tar hand om hela hemmet. Vad ni än väljer är vårt jobb att göra processen så smidig som möjligt för er.


Vi samarbetar med välgörenhetsorganisationer, dödsbouppköpare, jurister och mäklare. Våra kunder eftersöker alltid guld, silver, antikt, Lisa Larson, Stig Lindberg, Bernt Friberg, konst, mattor, retro med mera.Tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig.


Med vänliga hälsningar Andreas, Sabina och Cassandra på Nyköpings Auktionsverk AB

Öppettider

Ons - Fre 12:00 - 18:00
Lör 11:00 - 15:00

Tillgänglighet

Rullstolsanpassad lokal samt toalett finns att tillgå.