Nyköpings Danssällskap

västra storgatan 40, nyköping

Vi anordnar danstillfällen för dig som gillar att dansa och ha kul. Kom och motionera på ett roligt sätt och underhåll dina färdigheter på dansgolvet.

Nyköpings Danssällskap

Vi är tre kompisar som träffats på dansgolvet som helt enkelt ville mer, dansa mer. Därför bestämde vi oss för att starta denna förening för att samla alla som älskar att dansa. Vårt syfte är helt enkelt att främja dans. 

Idén tog form när vi inte kände att vi inte utvecklades på de danstillfällen som erbjöds. Vi vill ordna motionstillfällen som var uppbyggda som en vanlig sällskapsdans men med enklare medel så vi kör en spellista med 2 lugna låtar 2 snabbare låtar om vartannat. Man byter partner på ring så alla får dansa med alla. Beroende på hur deltagandet ser ut varierar vi hur många låtar vi dansar med varje partner. Vår förhoppning är att vi ska dela med oss till varandra av våra kunskaper. 

Vi välkomnar alla i vår förening, är du nybörjare och nyfiken på att lära dig dansa så löser vi det utefter dina behov. Vi har inga lärare men det finns möjlighet att vi kommer hyra in under årets lopp beroende på hur stort intresse det finns för det. Är inte kroppen din bästa vän så kan du med lätthet vara med när kroppen tillåter och vila emellanåt.

Vi vill betona ordet FÖRENING, som medlem har du stor möjlighet att påverka utvecklingen. 

För mer info / bli medlem, gå in på vår webbplats:
Medlem 1200/år ( vi rabatterar för gångna månader) under 1 år blir det ca 40 tillfällen. Ej medlem 50kr/tillfälle (Röda dagar och sommar har vi uppehåll)

www.nyköpingsdanssällskap.se

Öppettider

Söndagar 19.00-21.00 i Nikolaiskolans Aula
Se kalendarium på webbplatsen.

Faciliteter

  • Parkering
  • Rökfritt

Tillgänglighet

Det går bra att parkera på skolgården.