Catering

Prestationsmat

Tillverkarvägen 2, 61145 nyköping 0760486617

Jag lagar smakrika och hälsosamma matlådor/catering, på ett varsamt sätt så att viktiga näringsämnen och mineraler bevaras. Jag vill visa att man kan äta sig till en bättre hälsa.

Prestationsmat är det namn jag givit min verksamhet. Helt enkelt för att kalla det för vad det verkligen är. Det handlar inte bara om att få elitidrottare att prestera på topp. Det är inte heller bara dessa människor som behöver bry sig om vad de äter. Det är något vi alla behöver. 

Jag levererar mestadels matlådor till privatpersoner och företag som vill ha ett hälsosammare allternativ till dagens lunch. Men jag skräddarsyr även helhetsupplägg där jag tar hänsyn till energiförbrukning, önskad prestation, vision och resultat. I dessa fall kan det gå åt flera träffar och kostrådgivningar, även om personen i fråga skulle välja att laga maten själv, så behöver jag få en större inblick i livsstil, energiförbrukning och målbild. Självklart finns även möjligheten att få matlådor för veckans samtliga mål.

Pretationsmat riktar sig även till företagshälsa. Då det allt för ofta blir klassisk "snabbmat" till dagens lunch. För många arbetare ser jag att vi skulle kunna bidra till en bättre hälsa.

 

Tillgänglighet

Telefon varje dag