Stiftsgården Stjärnholm

Stiftsgården Stjärnholm, Oxelösund 0155-22 27 00

Stiftsgården Stjärnholm erbjuder konferens, fest- och bröllopsarrangemang, boende, restaurang samt kyrka och kapell. Vacker slottsmiljö, en mil från Nyköping.

Om Stiftsgården Stjärnholm

På Stjärnholm finns den ståtliga 1700-talsmiljön, den anrika kyrkan och den vackra parken. För att inte tala om den goda maten och de utsökta dryckerna. Allt i en rofylld omgivning, med nära natur- och äventyrsupplevelser för den som så vill.

Bo på Stjärnholm

Välj mellan 1700-talsrum i slottet, rum i lantlig herrgårdsstil i Flygeln eller enklare boende i annexet Nygården.

  • Slottet - I slottet finns 20 rum, och inget är det andra likt. Alla rum har egen dusch och toalett. Det finns 6 enkelrum och 14 dubbelrum. 
  • Flygeln - I Flygeln finns 7 rum, fördelade på två våningar.
  • Annexet Nygården - 23 enklare och fräscha dubbelrum/tvåbäddsrum.
  • Flerbäddsrum i logement, med vandrarhemsstandard med 30 bäddar.

Restaurangen

I slottet finns tre matsalar, med plats för totalt 140 gäster. Stora matsalen med utsikt mot Stjärnholmsviken rymmer ca 80 personer. Lilla matsalen, granne med örtagården har plats för 40 ätande och i Valvet, tidigare en del av slottets källare, ryms 20 personer. 

Söndagsmiddag

Söndagsmiddag serveras mellan klockan 14.00 och 16.00. Middagen består av varmrätt, varma grönsaker, salladsbuffé, bröd och mineralvatten/lättöl. Som avslutning kaffe och hembakad bär- eller fruktpaj med vaniljsås. Se meny 

Konferens  

Varva möten i moderna lokaler med avkoppling i vacker 1700-talsmiljö. Grupparbete i biblioteket, en vandring i Skulpturparken eller en stunds lek under äppelträden. Växtplatserna är många på Stjärnholm.

Bröllop & fest

På Stjärnholm finns allt ni behöver och drömt om, på en och samma plats! Kyrkan eller kapellet, den natursköna parken, havsutsikten, de ståtliga matsalarna och den romantiska bröllopssviten. Och inte minst den goda maten och de utsökta dryckerna.

Öppettider

Se www.stjarnholm.se

Tillgänglighet

Tillgänglighetsanpassat, hiss, kostnadsfri parkering, gratis wi-fi.