Studieförbundet NBV

0155-21 10 40

NBV - studieförbundet där människor och idéer växer

NBV, Nykterhetsrörelsens Bildnings­verksamhet, bedriver folkbildnings­verksamhet över hela Sverige. Vi är landets äldsta studie­förbund med mer än 120 års erfarenhet av folkbildning. Vi lägger särskild vikt vid frågor som handlar om nykterhet, demokrati och föreningsliv.

Vill du starta en studiecirkel? Vill du, dina vänner eller din förening lära er något nytt tillsammans? NBV - studieförbundet där människor och idéer växer

NBVs dansverksamhet har funnits i mer än 15 år. NBVs dansverksamhet bygger på att erbjuda barn, unga och vuxna dans i olika dansstilar. Stilarna varierar sig och förändras kontinuerligt utifrån vilken ledarstab som finns kopplat till oss.

För aktuellt utbud - läs mer på www.nbv.se/ost/dans.
Vi erbjuder dans i Dancehall, Fusion Bellydance, Contemporary, Streetdance samt Feminine Vibe. 

Hos oss är det viktigt att deltagarna får prova för att hitta rätt kurs och vi har därför oftast prova-på-veckor eller workshops inför terminsstart. Vi har vår danslokal på Rosvalla som vi hyr av Nyköpings Arenor. Vi har även haft dans i Oxelösund och på Peterslundsskolan.

Våra danskurser framöver kommer mer att arbeta för att ha dansens stil och lärandeprocessen i fokus och inte på uppvisning som vi tidigare haft, för att fokusera och uppleva den glädje och engergi som dansen ger. 

Du kan alltid intresseanmäla dig till våra danskurser och det går bra året runt. Du gör det enklast i ett mejl till ulrika.hagen@nbv.se 

Välkommen med din anmälan och dansa loss med oss på NBV Öst.

Öppettider

Enligt överenskommelse pga pandemin