Yoga Livsenergi/Helles smultronställe

Slottsgatan 23, finns hos KiropraktorHälsan 073-960 28 04

Ekologisk hudvård som vänder sig till den växande skara medvetna människor som vill vårda sin hud och samtidigt ta ansvara för miljön.

Ansiktsbehandling 60 min -  investering 695 kr

I ansiktsbehandling med Naturlig Facelift ingår - rengöring, peeling, varma handdukar med äkta eterisk olja, ansikts- och nackmassage med specifika energitryck och lymfdränage som ger en naturlig ansiktslyftning. Behandlingen avslutas med ögon- och ansiktskräm för din hudtyp. Du får alltid råd om vilka produkter som passar din hy i samtliga ansiktsbehandlingar.

Vi använder Rosenseriens naturliga och ekologiska hudvårdsserie för bästa resultat.

Rosenseriens filosofi är: ”Att det mesta vi lägger på huden kan tas upp av vår kropp på olika sätt och därför är det viktigt för oss att bara använda ingredienser som liknar det vi äter”.

Rosenseriens hudvårdsprodukter innehåller äkta rosenolja och har en bas av aloevera gelé, kinesiskt grönt te och vegetabiliska oljor. Hela serien är fri från animaliska ingredienser, alkohol, mineraloljor och kemikalier.

Vi rekommenderar att man gör någon av dessa behandlingar med Naturlig Facelift en gång i veckan under en treveckors period. Därefter var fjärde till sjätte vecka för att underhålla. Du får den 10:e behandlingen utan kostnad.

Ansiktsbehandling 75 min - investering 795 kr

I ansiktsbehandling med Naturlig Facelift och Reiki ingår  - rengöring, peeling och ansiktsmask, varma handdukar med äkta eterisk olja, ansikts- och nackmassage med specifika energitryck och lymfdränage som ger en naturlig ansiktslyftning. Massagen avslutas med en stund skön healing som skänker djup avslappning och inre frid samt skapar balans i hela energisystemet vilket bidrar till att förbättra den allmänna hälsan. Behandlingen avslutas med ögon- och ansiktskräm för din hudtyp.

Ansiktsbehandling  Lyx 90 min - investering 995 kr

I ansiktsbehandling lyx med Naturlig Facelift och Reiki ingår  - rengöring, peeling och ansiktsmask, varma handdukar med äkta eterisk olja, ansikts- och nackmassage med specifika energitryck och lymfdränage som ger en naturlig ansiktslyftning. Massagen avslutas med en extra lång stund med  healing för ett mycket djupgående helande på alla plan. Behandlingen avslutas med ögon- och ansiktskräm för din hudtyp.

 

Öppettider

Efter överenskommelse

Faciliteter

  • Hiss