Inspirationsbild

Nyköping väntar på dig

Nyköping ligger bara en timme söder om Stockholm. När du är i Nyköping har du gångavstånd till det mesta - stan och restauranger till aktiviteter och upplevelser.

Ge er ut på en vandringsetapp på Sörmlandsleden precis utanför hotelldörren. Från alla Nyköpings hotell är det natur- och vattenupplevelser bokstavligen runt knuten. Skärgården ligger bara några minuter ut för en skön kajakupplevelse eller en fartfylld RIB-båttur!

Vi är stolta av att erbjuda arenor och lokaler med oanade möjligheter. Rosvalla är av Sveriges bästa sport- och eventanläggningar. Här har vi över 800 parkeringsplatser och maxkapacitet 6500 personer i största arenan. Dessutom ännu mer utrymme på utomhusplanerna.

Matproducenterna är många och varierade i Nyköping och i hela Sörmland. Idag mer än någonsin är närproducerat och ekologiskt mat och dryck på allas läppar. Baka pizza och kanelbullar eller gör egenbryggt öl på ett av våra mikrobryggerier med dina kollegor.

Och sist men inte minst - Nyköpings Gästabud från 1317. Upplev vår historia under en teatermiddag med interaktivitet med kunder och medarbetare i en av Sveriges äldsta städer. Omåttligt populärt och ett minne för livet!