Familj på klippor vid havet

Mötesplats Nyköping

Världen är lite upp och ner just nu, men vi vill fortsätta att inspirera dig och dina kollegor till att besöka härliga platser och konferera här och nu eller när ni är redo.

Hotellen och konferensarrangörerna har vidtagit flera åtgärder för att alla ni gäster ska känna sig trygga och omhändertagna. Bland annat har de utökat sina städrutiner, gjort det luftigare bland borden i restaurangen och många erbjuder även frukost, lunch och middag på rummet eller i mindre lokaler. 

Det finns teknik för videokonferenser för de som vill vara med på distans. Personalen som arbetar är frisk och kry, precis som vi förväntar oss att du är när du besöker hotellen.

Vi står även redo att hjälpa er med kringaktiviteter som kan fungera även under rådande omständigheter. Överraska, uppmuntra eller gör något oväntat, detta behövs ännu mer i dessa tider. Den service som vi på Mötesplats Nyköping erbjuder är kostnadsfri. Ett samtal in och mycket är löst. Välkommen till Nyköping!

 

 

 

Vill du arrangera ett evenemang i Nyköping?

Mötesplats Nyköping hjälper dig kostnadsfritt med:

 

Susanna – din personliga möteslots

– Jag tar emot din förfrågan, svarar på dina frågor och lotsar dig vidare för att på bästa sätt uppfylla dina behov. Du kan få tips om lokaler, aktiviteter, service med mera – allt för att skapa de bästa förutsättningarna för just ditt möte eller evenemang. Det ska vara enkelt att boka en helhetslösning i Nyköping, ett samtal in och mycket är löst! Läs mer

Telefon 0155-45 70 40