Upplev jord till bord med alla sinnen i vårt gårdskök
Upplev jord till bord med alla sinnen i vårt gårdskök. På Lindeborgs Eco Retreat skapar vi helhetsupplevelser av ekologiska, här- och närodlade Sörmländska råvaror.
Under helgerna då gårdsköket håller öppet bjuder gårdens kock Peter Andersson (fd Guide Michelin restaurang Volt) in en speciell gästkock.
Tillsammans skapar vi vegetariska gourmetupplevelser i minst sex serveringar plus snacks. Råvarorna har sitt ursprung från vår egen gård eller runt hörnet i Sörmland.
När vi kan skördas det på gården bara någon timme före servering.
Upplevelsen serveras i orangeriet där gästerna möts av prunkande odlingar, en sprakande eld som värmer under kyliga kvällar och personlig kontakt med köket.
Gårdsköket håller öppet speciellt utvalda helger.
Våren 2025 är gårdsköket öppet med följande gästspel:
8 februari - Vin & middag - tema svenskt vin presenterat av expertsommelier Katarian Hoverman
28 och 29 mars - Gästspel Långmyre Vineri från Gotland.
23 och 24 maj - Gästspel Jonas Alvin, Årest Ekokock.
Plats bokas via mejl eller telefon, info@lindeborgs.com, 073-8599342.
Varmt välkommen!