För företag och arrangörer

Här har vi samlat information till dig som driver företag inom besöksnäringen eller arrangerar publika evenemang. 

Nyköpingsguiden är en guide som ska göra det lätt att hitta allt som händer i Nyköping. Den riktar sig både till dig som bor här och till alla som kommer hit på besök. Presentera ditt evenmang eller din verksamhet för ca 300 000 besökare per år. Att registrera sig på Nyköpingsguiden är både enkelt och helt kostnadsfritt!

Innan du kan lägga upp ett evenemang eller skapa en sida för din verksamhet behöver du registrera ett konto.

Med ett eget konto på Nyköpingsguiden kan du själv administrera:

  • Verksamheter
  • Evenemang

Behöver du hjälp med Nyköpingsguiden?

Kontakta Nyköpings turistbyrå 

För företag

Presentera dina verksamheter, exempelvis; restaurang, café, butik eller hotell på Nyköpingsguiden. Du bestämmer innehållet på din sida, vilka kategorier som passar och vilka länkar och bilder som ska visas. Sedan publiceras verksamhetssidan direkt, utan mellanhand. Du kan närsomhelst redigera dina sidor i efterhand.

Webbplatsen innehåller sidor för möten och arenor. Du kan registrera din verksamhet som en fest-, konferenslokal eller arena för att automatiskt visa relevanta evenemang på sidan.

Företag ska ha en fysisk lokal i Nyköping för att kunna finnas på Nyköpingsguiden. Till exempel kasino och spelverksamhet välkomnas ej på Nyköpingsguiden utan fysisk lokal i Nyköping. 

För arrangörer

Presentera dina evenemang, exempelvis; konsert, föreställning, marknad eller mässa på Nyköpingsguiden. Du bestämmer innehållet på ditt evenemang, vilka kategorier som passar och vilka länkar och bilder som ska visas. Sedan publiceras evenmanget direkt, utan mellanhand. Du kan närsomhelst redigera dina evenmang i efterhand.

Webbplatsen innehåller sidor för möten och arenor. Du kan koppla ditt evenmang mot en fest-, konferenslokal eller arena för att det automatiskt skavisas som ett relevant evenmang på den sidan.

Fakta om Nyköpingsguiden.se

  • Ca 550 000 besökare per år
  • En av mellansveriges största besöksguider
  • Bra sökresultat i Google

Prenumerera på nyhetsbrev

Vill du ha koll på höjdpunkter och få tips på evenemang och upplevelser direkt till din e-post? Prenumerera då på Nyköpings Arenors och Nyköpingsguidens nyhetsbrev som kommer cirka en gång per månad.