Live på bio

Sjunk ner i en biostol på Nyköpings teater och förflytta dig till de stora teater- och operascenerna ute i världen. Se färgsprakande shower och föreställningar där du nästan kan höra de frasande kostymtygerna och känna luften darra av de explosiva rösterna. Live på Bio här i Nyköping.

På 180 biografer i Sverige kan du uppleva direktsänd opera, teater, musikaler och balett från hela världen. Scenkonst i världsklass har aldrig varit närmare.

Genom Folkets Hus och Parker livesänder Nyköpings Arenor tillsammans med Nyköpings Teaterförening opera från the Metropolitan Opera i New York. Ibland sänds även opera, balett och teater från Bolsjoj i Moskva, National Theatre i London, Kungliga Operan i Stockholm och Göteborgsoperan.

 

Abonnemang

Köp biljett till enstaka föreställningar eller ett abonnemang om sju operor. Abonnemanget köper du genom att klicka på någon av de aktuella Live på bio-föreställningarna i länkarna ovan och väljer sedan "abonnemang". Det går även bra att köpa abonnemang i våra fysiska kassor på Rosvalla eller Stadshuset.