Ställplatser i Nyköping

Här hittar du alla ställplatser i Nyköping!

Centrala Nyköping
Sommaren 2020 öppnar två tillfälliga platser för husbilar. 

Nicolaiskolans gård
Öppnar i slutet av vecka 27 2020 och har öppet till den 9 augusti. Här finns 4 platser. Platsen har ingen el. Sopor, gråvatten och latrin kan tömmas vid husbilsparkeringen nere vid Spelhagsvägen. Att ställa sin husbil på platsen kostar 6 kr/h dygnet runt eller 100 kr/dygn och du får parkera i upp till 2 dygn i följd. Betalning sker endast med mobilbetalning via någon av apparna från EasyParkParkster och SMS Park. Platsen sköts av Aimo Park.

Kungshagsvägen
På Kungshagsvägen mellan Husarvägen och vattenkiosken finns plats för 4 husbilar. Den är öppen från den 26 juni till och med den 31 december 2020. Kostnaden är 250 kr/dygn. Här finns tillgång till servicehus med dusch och tvättmaskin. FR Marinekonomi AB har uppdraget att sköta platsen.

Nyköpings västra hamn

På Spelhagsvägen vid småbåtshamnen, på västra hamnsidan, finns en husbilsparkering med plats för upp till 10 husbilar på parkeringen och elstolpar för 8 användare. Att ställa sin husbil på platsen kostar 6 kr/h dygnet runt eller 100 kr/dygn och du får parkera i upp till 2 dygn i följd. Betalning sker endast med mobilbetalning via någon av apparna från EasyParkParkster och SMS Park.

Det finns två soptunnor som endast är avsedda för hushållsavfall från boende på husbilsparkeringen.
Tänk på att avståndet mellan husbilarna ska vara minst fyra meter. Läs mer om brandsäker camping.

Nyköpings Golfklubb

Vid östra golfbanan finns parkering husbilar och husvagnar. Det finns 8 platser och det kostar 150 kr per dygn. Vid klubbhuset finns tillgång till dusch och bastu. Bokning sker via boende@nykopingsgk.se eller på telefon 0155-15 09 30. 

Vrena

I närheten av väg 52 hittar du ställplatserna i Vrena. Det finns 10 platser och tre har tillgång till el. Kostar från 100 kr.