nyköpingsguiden.se

Marknadsföringstips

Vilka kanaler finns det och vad ska man göra för att synas? Här får du konkreta tips på hur du kan marknadsföra din verksamhet eller ditt evenamng i Nyköping! 

På webben

Nykopingsguiden.se

På Nyköpingsguiden går det att hitta allt som finns att se och göra i Nyköping. Genom att synas här med ditt företag eller evenmang så kan du nå ut till ca 460 000 besökare per år.

Facebook

Med 3/4 av befolkningen som användare är Facebook det klart största sociala nätverket i Sverige. Med en facebooksida kan du nå ut brett. I mån av plats kan Turistbyrån publicera ditt evenemang på Nyköpingsguidens Facebooksida. Kontakta Turistbyrån för en förfrågan.

Instagram

Näst störst bland de sociala nätverken är Instagram, ca 60% av befolkningen använder appen och användandet växer stadigt. Målgruppen på Instagram är något yngre än vad den är på Facebook.

På vägen

Digitala reklamskyltar i staden

Det finns två digitala reklamskyltar som sitter vid Rosvalla och södra infarten. 
För bokning, format och kostnad, kontakta Bissarna Fotboll, patrik@bissarna.se

Digitala skyltar utmed E4:an

Budskapen på skyltarna sköts av Nyköpings Turistbyrå. I mån av plats kan du få synas på digitala skyltar vid E4an. Kontakta Turistbyrån för en förfrågan.

I tryck

Nyköpings Tidning

Kommuntidning som sprids inbladad i Sörmlands Nyheter. Sprids även gratis på utvalda platser som bibliotek, köpcentrum och i affärer. Vill du synas med annons? Kontakta http://mediehusetsn.se/

Sörmlands Nyheter – Nyköpings största tidning

För annonsering, kontakta http://mediehusetsn.se/

Aftonbladet -lokalt och digitalt

För annonsering, kontakta Annonsdax AB, kim.laine@annonsdax.se

Tidningen Se hit - gratistidning 

För annonsering, kontakta http://www.se-hit.se/

Magasinet Nyköping- Oxelösund - gratistidning

För annonsering, kontakta http://www.media-mix.nu/magasinet/