nyköpingsguiden.se
Annas kök & Ösvreta Gård
Annas kök & Ösvreta Gård
Annas kök & Ösvreta Gård

Annas kök & Ösvreta GårdGårdsbutik med lamm- och nötkött, mjölk och vackra lammskinn från gården. Utvalda marmelader och dryck från närområdet.

Välkommen till Ösvreta Gård. Här driver vi ett traditionellt ekologiskt och KRAV-certifierat familjejordbruk med våra mjölkkor som bas i företaget. Korna ger mjölk och kött, men vi har också får som ger både kött och vackra skinn. Alla djur håller tillsammans betesmark och landskap öppna och bidrar till en biologisk mångfald. Vår yngste son Staffan är också engagerad på gården och har hand om grisar, höns och kaniner som vackert bidrar till gårdsatmosfären.

I vår gårdsbutik säljer vi förstås våra egna produkter, men även varor från andra lokala producenter. Ni är så välkomna att titta in bland yoghurt, marmelader och annat fint och gott.

Vi har även ett glasscafé nu i i sommar där vi tillsammans med ÅSA's Smaker från landet erbjuder vår hantverksmässiga glass med fina handgjorda rån. Vi har även goda bullar från Hellmanska Gården och annat gott att äta och dricka. David, en av sönerna på gården, anordnar även musikcafé ibland. Just nu är inget inplanerat men håll utkik, det kommer nog hinnas med ett tillfälle till i år. Välkomna!

I samband med besök till gårdsbutik och servering kan man även fråga om man får hälsa på några av djuren vi har här på gården så visar vi gladeligen er dit! Vi kan även rekommendera vår sköna skog för en härlig skogspromenad i samband med besöket.

Gilla gärna vår Facebook-sida för mer löpande uppdatering kring vår verksamhet! Länken hittar ni överst på denna sida.

 

Butik/kiosk Barnvänligt Parkering