Annas kök & Ösvreta Gård

Ösvreta 1 070-288 98 26

Gårdsbutik med lamm- och nötkött, mjölk och vackra lammskinn från gården. Utvalda marmelader och dryck från närområdet.

  • Välkommen till Ösvreta Gård. Här driver vi ett traditionellt ekologiskt och KRAV-certifierat familjejordbruk med våra mjölkkor som bas i företaget. Korna ger mjölk och kött, men vi har också får som ger både kött och vackra skinn. Alla djur håller tillsammans betesmark och landskap öppna och bidrar till en biologisk mångfald. Vår yngste son Staffan är också engagerad på gården och har hand om grisar, höns och kaniner som vackert bidrar till gårdsmiljön.

I vår gårdsbutik säljer vi våra egna produkter, men även varor från andra lokala producenter. Ni är så välkomna att titta in bland yoghurt, marmelader och annat fint och gott.

Vi har även ett glasscafé nu i sommar där vi erbjuder vår egengjorda hantverksmässiga glass. Caféområdet är väldigt naturnära med skogen precis intill. För tillfället finns enbart bord utomhus, därför är våra öppettider något påverkade av vädret. David, en av sönerna på gården, anordnar även musikcafé ibland. Just nu är inget inplanerat men håll utkik, det kommer nog hinnas med ett tillfälle till i år. För öppettider och annat är ni vamt välkomna att kika på vår Facebook-sida!

I samband med besök till gårdsbutik och servering kan man även fråga om man får hälsa på några av djuren vi har här på gården så visar vi er gladeligen dit! Vi kan även rekommendera vår sköna skog för en härlig skogspromenad i samband med besöket.

Gilla gärna vår Facebook-sida för mer löpande uppdatering kring vår verksamhet! Länken hittar ni överst på denna sida.

 

Faciliteter

  • Butik/kiosk
  • Barnvänligt
  • Parkering