Aiden by Best Western Skavsta

General Schybergs väg 23 611 92 Nyköping Telefon: 08-42 00 3000.

Detta 24-timmarsöppna, miljövänliga hotell ligger 75 meter från Stockholm-Skavstas flygplats och 7 km utanför Nyköping centrum. 

Frukost serveras från kl. 04.00, och här finns gratis tillgång till bastu. På Aiden by Best Western Skavsta kan du välja mellan budgetrum med delat badrum eller rum med eget badrum, LCD-TV, skrivbord och fåtölj. Hotell för den budgetmedvetne, affärsresenärer och familjer

Hitta din fristad mitt i resstressen! Hotellets läge och dess rymliga, moderna design gör det till ett utmärkt val för såväl affärsresenärer som familjer. Du hittar oss vid Skavsta flygplats utanför Nyköping, endast 75 meter från terminalen med goda kommunikationer till Stockholm.

Stor inbjudande lobby och 145 rum i olika storlekar

Den 300 m² stora lobby-loungen har en restaurang/bar där lättare måltider, snacks och drycker är tillgängliga. Du kan koppla av vid brasan med en tidning eller med en bok från biblioteket. Connect Hotel Skavsta har också fått höga betyg för sitt läge i Nyköping! 

Hotellet har 145 rum av olika storlekar, från Quick Sleep-rum för den budgetmedvetne till businessrum med balkonger. I Vardagsrummet, ett inglasat rum med en takhöjd på upp till 13 meter, finner du hotellets reception och restaurang. Sex meter ovanför entrén finns en lounge med utsikt, varifrån du i lugn och ro kan beskåda flygplanens avfärd och ankomst till flygplatsen. Hotellets korridorer har namngivits efter olika destinationer och är färgsatt samt dekorerad med bilder utifrån temat.  

Parkering

För dig som övernattar på Aiden by Best Western Skavsta finns parkeringsplatser reserverade på terminalnära parkeringen mitt emot hotellet till ett extra bra pris. Ingen förbokning behövs. klicka på länken nedan för mer info. http://www.skavsta.se/sv/content/7/237/parkering-for-connect-hotels-gaster.html

Öppettider

 24-timmarsöppet

Tillgänglighet

Hiss