Hartsö gård

Bild till verksamhet: Hartsö gård0
Bild till verksamhet: Hartsö gård1
Bild till verksamhet: Hartsö gård2
Hartsö Mangårdsbyggnad 1, 61199 Tystberga 0735468141 alt. 0722397070

Korttidsuthyrning av stugor på vackra Hartsö. Ta med din kajak för en paddlingshelg i vacker skärgårdsmiljö och hyr ett rum eller en stuga för övernattning.

På Hartsö gård, som är ett levande skärgårdsjordbruk med lantrasfår, kor, höns, hundar och katter, kan du hyra en stuga i en natt eller flera. 2016 utsågs Hartsö till Sörmlands vackraste plats. Det finns en markerad vandringsled, två grillplatser med bänkbord och två utsiktsplatser, Hargberget och Bötberget på ön. Hela ön ligger inom Skärgårdsreservatet Hartsö-Enskär. 

Vi har 2 olika stugor och ett rum att hyra, totalt 10 sängplatser. Enkel standard med utedass och tillgång till sommarvatten och en dusch i anslutning till stugorna. 

Hus 1 Drängstugan har ett rum med 4 bäddar (en våningssäng och 2 enkelsängar) Ett kök utrustat med husgeråd, spis/ugn, kyl, frysfack, kaffebryggare och mikrovågsugn. Kallvatten indraget. Husdjur tillåtet. 750kr/natt eller 3750kr/vecka

Hus 2 Jordkällarloftet har storstuga med 4 enkelsängar samt köksdel med husgeråd, spis, kyl, vattenkokare. Kallvatten finns på utsidan vid ytterdörren. Ej husdjur. 650kr/natt eller 3250kr/vecka.

Rum med två enkelsängar. Ej husdjur. 250kr/natt

Täcke och kudde finns till alla sängarna samt yllefiltar.
Lakan och handdukar ingår ej utan kan hyras för 60kr/person om man vill.

Städning görs av hyresgästen innan avfärd. Sopor tas med till kontainer på land av hyresgästen.

Tillgänglighet

Bilparkering vid Studsviks eller Källviks brygga. Hartsö trafikeras av anropsstyrd skärgårdstrafik vissa dagar se turlista här https://www.sormlandstrafiken.se/res-med-oss/anropsstyrd-trafik/skargardstrafik/  eller kontakta värden för transport om det är annan dag ni vill åka.

Öppettider

För att undvika dubbelbokningar är det önskvärt om ni bokar i god tid.

Faciliteter

  • Husdjur välkomna
  • Rökfritt