Havrevretens Glamping

Bild till verksamhet: Havrevreten0
Bild till verksamhet: Havrevretens Glamping1
Bild till verksamhet: Havrevretens Glamping2
Havrevreten 0707640186

Glamping med sjöbastu och utsikt över vattnet. En bekväm naturupplevelse med sköna sängar och mat lagad av lokala råvaror. Välkomna!

Här bor du bekvämt i ett luftigt tält med riktiga sängar och sköna täcken och kuddar. Middag får du serverad vid tältet och frukost i vår lada.
Det är som ett hotellrum fast du är ute i naturen!

Tälten är av canvas och ger bra ventilation och skydd för väder och vind.

Det ska vara bekvämt att campa!

En hemlagad rustik trerätters middag på lokala produkter serveras vid tälten och frukostbuffé serveras i ladan. Tälten har sköna bäddade sängar där handdukar och badrock ingår samt tofflor att hasa runt i. Ett stenkast från tälten ligger sjön med badbrygga och fri tillgång till bastuflotte, kajaker, kanot och SUP:ar.

Ordet glamping är en sammanslagning av engelskans glamorous camping. Det innebär att du upplever naturen utan att ge avkall på bekvämlighet och din naturupplevelse ges en extra guldkant. En avslappnad paus från vardagen!

Söker du ett äventyrligare boende så erbjuder vi även vårt Hängmattehotell i skogen. Där sover du i hängmatta under stjärnorna (myggnät och regnskydd finns). 

Sörmandsleden etapp 54 passerar Havrevretens Gård. Du kan även boka aktiviteter som MTB-cykling, tur med häst och vagn, yoga, med mer. 

Bokning av boende och aktiviteter görs på vår hemsida: www.havrevreten.com 

Öppettider

Glampingen öppen 13 maj – 11 september 2022.

Hängmattehotellet har öppet alla dagar från 11 juni - 11 september, 2022.

Havrevreten Gård ligger 15 km från charmiga Trosa, längs med Utflyktsvägen.Faciliteter

  • Husdjur välkomna
  • Laddplats för elbil
  • Parkering