nyköpingsguiden.se
Korpen Nyköping

Korpen Nyköping

Korpen Nyköping är en flergrensförening som också driver Gumshallen, motions och rackethallen i Nyköping. Läs om alla våra aktiviteter på www.korpen-nykoping.se

Korpen Nyköping bedriver en mängd olika motionsidrotter. Både med verksamhet för enskilda personer som för arbetsplatser, föreningar, organisationer kompisgäng och andra som vill motionera.
I vår motions och rackethall, Gumshallen, på Gumsbacken kan i princip alla sporter bedrivas men huvuddelen är racketsport, innebandy och gym i olika former.
Racketsporter som man boka för är i första hand Badminton, Squash, Bortennis och Pickleball (mycket stort i USA och Australien, nu på G i Europa). Lagidrott man köra är innebandy, fotboll, handboll, volleyboll m.m. Ihallen finns också café, solarier och en liten sportshop. Korpen har även sitt kansli i Gumshallen. 

Öppettider

Korpens kansli är öppet vardagar 10-14 med telefontid 8-17. Telefon 0155-450 953.
Gumshallen är öppen alla dagar: måndag, tisdag och torsdag 8-21, Onsdagar 8-22, fredagar 06:30-18, lördagar 10-14 och söndagar 12-20. Bokning och receptionen telefon 0155-450 950. Bokningslänk för direktbokning finns också via Korpen Nyköpings hemsida www.korpen-nykoping.se Butik/kiosk Barnvänligt Bussparkering Hjärtstartare Kafé Parkering Rökfritt Toalett för funktionshindrade Wifi

Tillgänglighet

Gumshallen är till viss del handikappanpassad. Gratis wif. Servering finns också