JogersÖ Camping

Översiktsbild på jogersö
Badplats med brygga och hopptorn
Midsommarfirande
Jogersövägen, Oxelösund 0155-304 66

JogersÖ Camping är en unik plats vid Östersjöns kant. Bo i bekväma stugor eller i egen husvagn eller husbil. Vi är stolta över att så många återkommer varje år!

Ett besök under våren, vintern och hösten behöver inte förbokas. Att campa under högsäsong, dvs midsommar och fram i augusti, kan vara bra att förboka.
Välkommen att kontakta oss för bokning av din plats!

Jogersö är en lugn trestjärnig familjecamping vid fina Jogersö havsbad i Trappviken. Här finns en härlig sandstrand, bryggor och ett hopptorn.

Hos oss finns det plats både för dig som kommer med husvagn eller husbil och för dig med tält. I våra stugor och uthyrningshusvagnar har vi även plats för dig som kommer utan eget kryp in. 

I vår reception finns vi tillgängliga för att hjälpa dig till rätta. Här finns också en kiosk och liten matbutik (ej under vintern). Här hittar du också cyklar till utlåning och du kan även boka tvättid.

Vår vinterträdgård! Ett sällskapsrum som är öppet för alla campare. Här kan ni bland annat sitta ned för att äta och kolla på TV. Perfekt en regnig sommar... 

På campingen är det inte bara lugnet som råder. Under sommaren erbjuder vi en mängd olika aktiviteter. Havskajaksuthyrning, minigolf, bakluckeloppis och grillkvällar är bara några av de saker som anordnas. På JogersÖ erbjuds du gratis Wifi.

Jogersö Camping är öppen året om! Quick Stop året runt!

Välkommen,
Susann med personal

Öppettider

Öppet året om