Ny Kayakomat i Nyköping

KAYAKOMAT erbjuder obemannad kajakuthyrning i Nyköpings hamn, Strandstuvikens havsbad och camping och Vrena. 

Boka online, få en kod till din kajak eller SUP, lås upp den och ge dig ut på äventyr. I kajaken/på SUP-brädan ligger de tillbehör du behöver såsom paddel och flytväst. Morgon och kväll är ligger vattnet ofta lugnt, därför är det öppet dygnet runt!

Nyköpings hamn

Kayak och sup-uthyrning. För nybörjare är här lätt att testa på SUP eller kajakpaddling och samtidigt hålla sig nära kajen. Nyköpings Hamn är smidigt, billigt och flexibelt med det obemannade konceptet KAYAKOMAT.

Boka online på Kayakomaten.se

Strandstuvikens camping

Hyr kajaker och SUP på Strandstuvikens camping. För nybörjare är här lätt att testa på SUP och kajakpaddling och samtidigt hålla sig nära stranden. Du som är mer van i kajaken och vill passa på en vacker dag kan ta dig till en av våra närliggande öar. 

Boka online på Kayakomaten.se

Vrena

Hyr kajaker i Vrena. Njut av en dag ute på Hallbosjön i underbara miljöer, öar samt kanalen mäskaren / skräddartorpsån. Paddla förbi Åkerö slott och runt ön för att sedan paddla tillbaka genom kanalerna med vackra grönområden. Stationen är utrustad med 4 solokajaker och 2 tandemkajaker. 

  • Solokajakerna börjar på 298kr/2h
  • Tandemkajakerna kostar 398kr/2h
  • Första extra timmarna kostar de 100kr/h sen sjunkande till 10kr/h

Boka online på Kayakomaten.se

Se aktuella kampanjer på Instagram Kayakomat_nykoping_vrena eller Facebook Kajakomaten Nyköping - Vrena.

 

Hur fungerar Kayakomaten?

Plus eller minus-ikoner som fäller ned eller fäller ihop innehåll Minus-ikon

Välj mellan singelkajak, tandemkajak eller SUP-bräda när du bokar online. Uthyrning för korta utflykter på två timmar, upp till flera dagars äventyr. Du får ett bekräftelsemeddelande med ytterligare instruktioner när du har bokat.

Låsa upp

Du får en kod via e-post och SMS inför din bokning. Väl på plats hos KAYAKOMAT låser du upp din utrustning med koden. Där hittar du allt du behöver: flytväst, paddlar och kapell. Om det är första gången du paddlar rekommenderar vi att du tittar på våra säkerhetstips nedan.

Dags att paddla!

Nu är du redo att ge dig ut på tur! Njut av din tid ute på vattnet. När din hyrestid är slut lämnar du tillbaka din utrustning, kontrollerar att allt är rent och låser igen.