Kreativtmåleri02

Bild till verksamhet: Kreativtmåleri020
Bild till verksamhet: Kreativtmåleri021
Bild till verksamhet: Kreativtmåleri022

Vandring med utomhusmålning för privata grupper. Teambuilding & kick-off för företag och myndigheter.

Utomhusmåleri Inspiration, ny energi och lugn får vi genom att måla och röra oss i naturen. Vid havet, skogen eller höga berg känner man dofterna, ser alla färger och ljuden ifrån djur och natur. Du fångar ögonblicket. Ett avslappnande och kravlöst måleri för alla.Du har gruppen t.ex.  en grupp med arbetskamrater eller din familj.Vi vandrar genom vacker natur till måleriplatsen. Efter en kort avslappningsövning målar man på uppspända dukar och har en presentation av bilderna efteråt.

Kreativtmåleri02 svarar för aktiviteten, kreativ ledning, målarutrustning, fikabröd och vad som behövs för att måla i naturen. Utrustningen för måleriet finns i den färdigpackade ryggsäcken som deltagarna bär själva. Aktiviteten anpassas efter gruppen.

Det enda du behöver ta med dig är årstids- och väderanpassade kläder och den dryck du vill ha med. 

 

Teambuilding & kick-off för företag och myndigheter 

Med musik, massor av färg, breda penslar målar vi och ökar kreativiteten och glädjen. Det kreativa måleriet är ett verktyg för att utveckla förmågorna i arbetslivet och privatlivet. Aktiviteten utvecklar gruppen och medarbetarna samt fokuserar och tar till vara på gruppens olika kompetenser. Eller bara för att en grupp ska ha roligt tillsammans.  

Aktiviteten kan hållas som en del av ett personalvårdsprogram, t.ex. i teambuildingsyfte eller som en kick-off. Eller varför inte ingå som ett energigivande inslag för en ledningsgrupp. Ni svarar för lokal, bord och stolar. Kreativtmåleri02 svarar för det som behövs för måleriet, t.ex. färg, penslar och förkläden. 

Aktiviteten kan givitvis skräddasys för att anpassa gruppens behov och önskemål.

Konstverk till försäljning Egna konstverk till försäljning. Välkomna att titta på min hemsida.

Soliga hälsningar Anette Classon