Palstorps äventyrsgård övriga boende

Bild till verksamhet: Palstorps äventyrsgård övriga boende0
Bild till verksamhet: Palstorps äventyrsgård övriga boende1
Bild till verksamhet: Palstorps äventyrsgård övriga boende2
Palstorp 1, Nyköping 0767806244

På Palstorps äventyrsgård finns trädtält, hängmatterum, tältplatser och ställplatser att bo över i.

Palstorps trädtält - ett sorts glampingtält för två personer upphängt i tre träd med en skön dubbelsäng (120 cm) i skogen på äventyrsgården. Du har fin utsikt över skogen och närkontakt med naturen medan du ligger skönt nerbäddad i sängen. Vid tältet finns en mysig sittplats för två. Du har tillång till skogsbastun för en stund skön avkoppling i bastuns värmande atmosfär. För att laga mat har du tillgång till äventyrsgårdens lägerplatser. Du kan ta med egen mat eller beställa mat att laga själv genom oss på Palstorp. 

Palstorps hängmatterum - gunga dig skönt till sömn under lövträdens kronor. Sov i en skön hängmatta under bar himmel eller under en tarp om vädret ej är det bästa. Lyssna på lövens prassel och fåglarnas kvitter med du sakta gungar i hängmattan. Till hängmatterummet finns en härlig sittplats under tak att njuta av skogens alla intryck. Det finns även plats att hänga sin ryggsäck och kläder där under taket. Du har tillång till skogsbastun för en stund skön avkoppling i bastuns värmande atmosfär. För att laga mat har du tillgång till äventyrsgårdens lägerplatser. Du kan ta med egen mat eller beställa mat att laga själv genom oss på Palstorp. 

Palstorps tältplats och ställplats - i anknytning till äventyrsgården och dess parkering kan du slå upp ditt tält, parkera din campervan, husvagn eller liknande och bo över en natt. Du har tillgång till äventyrsgården och dess lägerplatser under din vistelse. 

Allt boende bokas via vår hemsida www.palstorp.se

 

Öppettider

2023 har vi öppet maj-oktober

Faciliteter

  • Butik/kiosk
  • Barnvänligt
  • Husdjur välkomna
  • Kafé
  • Parkering
  • Rökfritt
  • Skötrum