nyköpingsguiden.se
Restaurang Voyage
Restaurang Voyage
Restaurang Voyage

Restaurang Voyage

INTERNATIONELL RESTAURANG

Med en längtan till och med smaker ifrån hela världen har Restaurang Voyage utvecklats till en mötesplats för mat och dryck. Den varma, avslappnande designen skapar en mysig och ombonad miljö för lokala och hitresande gäster.


Hotellets restaurang ligger på en tvärgata till Västra Storgatan. Med en internationell atmosfär och design är detta den perfekta platsen för såväl en affärslunch, middag eller ett besök i vår whiskeybar. Precis som inredningen är även menyn inspirerad från olika delar av världen. Här finns något som passar alla, karaktärsfullt italienskt, kryddstarkt argentinskt eller storslaget amerikanskt.FLYGVÄRDINNANS LIV


Var i världen hon än hamnade så fanns rötterna alltid. Kanske var det ett faktum att det inte fanns en självklar plats där hon hörde hemma som gjorde hennes ursprung betydelsefull. Speciellt nu när åren börjat ta ut sin rätt


Hon kunde sakna tiden som barägarinna i Rom eller åren som tjusig flygvärdinna på Pan Am. Med skräckblandad förtjusning mindes hon också tiden i New York.


Det var då, men tankarna på att en gång återvända till staden där allt en gång börjat, kom tillbaka till henne. Om inte annat så för att visa dem. Att berätta var knappast någon idë - då skulle ingen tro henne. Men hon kunde visa dem.

Öppettider


  • Måndag - Fredag 06.30 - 01.00

  • Lördag 07.30 - 02.00

  • Söndag 07.30 - 12.00

Tillgänglighet

Handikappsanpassat Mitt i city