Upphämtningsbutiken

Bild till verksamhet: Upphämtningsbutiken1
Bild till verksamhet: Upphämtningsbutiken2
Gasverksvägen 10, 611 35 Nyköping

Nya generationens secondhand och loppmarknad.Välsorterad butik med personlig service som förr! 🦍

Har du vägarna förbi Nyköping? Då är Upphämtningsbutiken ett måste! Så nära en bakluckeloppis du kan komma då vi innan varje öppning ställer fram nya fynd. I butiken kan du fynda mindre möbler, konst av kända konstnärer, gjutjärn, tenndesign, Pippi Långstrump-böcker, turtlesgubbar, designtyger, maskiner, verktyg, armbandsur, köksmaskiner, gamla tv-spel, LP-skivor och mycket mer! Då vi ständigt har ett överfullt lager och är i behov av omsättning samt att vi får alla varor skänkta till oss kan vi hålla de absolut lägsta priserna!

När du handlar i Upphämtningsbutiken bidrar du till forskningen att hitta ett botemedel mot cancer hos barn. En krona för varje köp skänks därför oavkortat till Barncancerfonden.

Vi hjälper också de människor lokalt i vår stad som har det tufft ekonomiskt genom att skänka viktiga vardagliga saker såsom kläder, leksaker, husgeråd mm genom Upphämtning Give.

Hos oss ska det löna sig att handla begagnat därför ger vi dig återbruksbonus på alla köp över 100 kronor. Vid köp över 100 kronor får du ett Återbruksbonuskort med en stämpel. Fem stämplar á 100 kronor blir en bonuscheck värd 50 kronor att handla för vid nästa köp!

Vi säljer även Nyköpings miljövänligaste presentkort! Ladda med minst 100 kronor och ge bort till någon du tycker om. Bra för miljön och en klockren present till din loppistokiga kompis!

Det går utmärkt att betala med kort, Swish eller kontant. Är du företag och vill göra större köp går det att handla på faktura. (Kontakta oss innan för fakturaköp).

Kom ihåg att vara på plats i god tid innan öppning då kön ringlar sig lång och de dagliga superfynden går direkt!

Varmt välkommen med vänner och familj och besök vår vackra butik belägen nära hamnen, havet och havsbrisen!

/ Gorillagruppen

Öppettider

Måndagar: Stängt

Tisdagar: Stängt

Onsdagar: 14:00 - 18:00

Torsdagar: 10:00 - 15:00

Fredagar: 10:00 - 15:00

Lördagar: 10:00 - 15:00

Söndagar: Stängt

Faciliteter

  • Barnvänligt
  • Bussparkering
  • Husdjur välkomna
  • Parkering
  • Parkering för rörelsehindrad
  • Rökfritt
  • Wifi

Tillgänglighet

Fri parkering utanför butiken